Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 572 kJ / 1 093 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,02 g |
| Tuky | 63,84 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 4,79 g |
| Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo utřeme se sardelovou pastou do pěny, osolíme, opepříme, přidáme na kostičky pokrájené maso, okurky a vejce.
Krok 2: Vše dobře promícháme a plníme do vyhloubených podélně půlených žemlí, které necháme ztuhnout v chladničce.
Krok 3: Můžeme také odříznout oba konce veky, vytlačit střídu, dutinu vyplnit směsí, veku nechat vychladit a pak krájet na plátky.
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekařský předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r76w
Moje poznámka
Pekařský předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r76w
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 8 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 9 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 9 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 27 minutami
Francouzské palačinky
káťa před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 7 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 7 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 7 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 8 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 8 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 8 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 8 hodinami
Tématické fráze:
předkrmy recept,
předkrmy - recepty,
predkrm ze zveriny,
rostbíf ze zvěřiny,
rostbíf z zvěřiny recept nejlepší,
maslo na předkrmy,
pekarska bida,
předkrmy se sardelovou pastou,
predkrm,
jablkové taštičky s pomazánkového másla,
kuchařské recepty z umbrie
Suroviny:
pomazánkové máslo,
pasta sardelová,
hořčice,
maso,
okurky sterilované,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
žemle
Komentáře (4)