Suroviny
Porce: 20-30 dle velikosti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 729 kJ / 2 803 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,99 g |
| Tuky | 66,64 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 444 mg |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,58 g |
| Sacharidy | 462,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívané buchtičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XV2l
Moje poznámka
Nadívané buchtičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XV2l
Nejnovější recepty
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 12 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 12 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 12 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku
Miamy před 43 minutami
Mleté maso s kapustou a rýží
Diesel před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s rajčaty a smetanou
Pep.e před 1 hodinou
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 3 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 11 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 11 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 11 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 11 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
buchtičky- šátečky,
kynuté koláče nadivane pudinkem,
rohlíčky z kynutého těsta nadívané ořechy,
buchtičky se se salkem,
nadívane koláče s povidly,
upeču svatební buchtičky,
tvarohove buchticky z tuku,
testa nadivane pudinkem,
cukrovi nadivane pudinkem,
nadivane kolacky,
nadivane rohlícky ořechy,
kynuté buchty nadívané mrkví
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
tuk,
žloutek,
droždí,
mléko,
sůl
Komentáře (4)