Suroviny
Porce: přibližně 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 931 kJ / 223 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,98 g | 
| Tuky | 0,72 g | 
| Vláknina | 13,30 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 175 mg | 
| Sůl | 0,40 g | 
| Sacharidy | 42,60 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nejprve opečeme cibulku, můžeme na oleji, já bez tuku, přidáme červenou řepu nakrájenou na kostičky a zalijeme horkou vodou (z rychlovarné konvice) a vložíme koření (já ho dávám v takovém kovovém udělátku, co se zavře a pak vyndá a koření se nehoní v hrnci) a vaříme asi 15 minut.
	Krok 2: Poté přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a opět dále vaříme asi 15 minut.
	Krok 3: Potom přidíme na kostky nakrájené brambory a vaříme, než všechno změkne.
	Krok 4: Nakonec přidáme protlak, rozmícháme a přidáme na kostičky nakrájenou sterilovanou řepu a přilijeme trochu nálevu.
	Krok 5: Necháme provařit a ochutnáváme, můžeme přidat více nálevu (já dala skoro půlku velké zavařovací sklenice) a až v tuto chvíli osolíme dle chuti.
Zveřejněno 12. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Neboršč z domácích zásob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7KE
Moje poznámka
					
				
Neboršč z domácích zásob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7KE
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 26 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							domaci pasata, 
						
						
							ukrajinsky mišmaš, 
						
						
							borsc se zavre řepy, 
						
						
							omáčka z pasata di pomodoro, 
						
						
							jak spotřebovat červenou řepu, 
						
						
							pasata di pomodoro příprava, 
						
						
							boršč v takovém hrnci, 
						
						
							recept podle zásob
						
					
						Suroviny:
						
							řepa červená, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							brambory, 
						
						
							pasírované rajčata, 
						
						
							křen, 
						
						
							voda, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
Komentáře (5)