Suroviny pro 9
9
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 852 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 5,18 g |
Vláknina | 19,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,56 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBM4
Moje poznámka
Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBM4
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 8 minutami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 20 minutami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 21 minutami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 1 hodinou
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 2 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 2 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 2 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 2 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí vývar s nudlemi,
kuřecí vývar v papinaku,
jak dlouho vařit kureci vyvar,
aby se polévka nezakalila,
vývar z masoxu,
kuřecí vyvar,
jak dlouho vařit vývar,
vývar s nudlemi,
jak dlouho delat vyvar,
kučecí vývar,
jak dlouho táhnout kuřecí vyvar,
jak dlouho delat kureci vyvar,
jak dlouho vařit vývar v papináku,
kuřecí polévka v papiňáku,
kuřecí vývar z papiňáku,
jak dlouho varit kure v papinaku,
jak dlouho se vari vývar v papiňáku,
jak dlouho tahnout vyvar,
vyvar z kurecich hrbetu,
kuřecí vyvar z hrbetu
Suroviny:
hřbet kuřecí,
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
kapusta,
pórek,
bobkový list,
koření nové koření,
masox,
podravka,
máslo
Komentáře (26)
Jé, žížalko, to byl asi přenos myšlenek!
sirotek: krásný, čistý vývar.. skvělé