Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 372 kJ / 89 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,42 g |
| Tuky | 0,13 g |
| Vláknina | 3,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilápie na tymiánu s brokolicovou kaší a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/po2m
Moje poznámka
Tilápie na tymiánu s brokolicovou kaší a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/po2m
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 6 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinková buchta
magdalenka před 25 minutami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 41 minutami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 1 hodinou
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 2 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 2 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 2 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Růžová bábovka
jemelka před 4 hodinami
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
tilápie na tymiánu,
tilápie,
brokolicová kaše,
tilápie na kmíně,
recept na tilapie,
recept na tilapii,
tilapie recept,
dietní tilápie,
dietní recepty z brokolice,
tilapie s hlívou ústřičnou,
jak uvařit rybu tilapie,
tilápie a tymián,
tilápie s hlívou,
tilápie na bramborech,
tilápie na timiánu,
tilapie a dieta,
dietni recept s tilapii,
tilápie mrkev,
tilapie na fazolkach,
tilápie na zelenině
Suroviny:
tilapie,
brambory,
brokolice,
fazolky zelené,
tymián,
olej olivový,
česnek,
sůl,
kmín celý,
zelenina
Komentáře (5)