Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

15. 5. 2013 21:43

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 290 kJ / 1 264 kcal
Bílkoviny225,48 g
Tuky13,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 491 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy33,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha: Karlovarský knedlík dle http://www.pepato.eu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

17. 5. 2013 16:53

:yes::yes: pěkný rcp a ten knedlíček :yes::yes::-K

Nikina Nikina

17. 5. 2013 07:32

Jé! Všem moc děkuji, tolik kladných ohlasů jsem ani nečekala, je to milé a moc to potěší :-K:-8:-)

jarda Kadic jarda Kadic

16. 5. 2013 19:33

To je bašta podle mého gusta:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 5. 2013 16:26

Máš to moc hezké:-Ka o chuti nepochybuji:-p:yes::yes:

Bibinka Bibinka

16. 5. 2013 10:11

Nikina:Niky, takové jídlo je přímo podle našeho gusta a protože se mi to líbí, tak někdy vyzkouším a tobě už dopředu dávám 9.bod:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

16. 5. 2013 08:49

Já bych si pochutnala:-K:yes::yes:

Dana61

16. 5. 2013 08:40

hned bych si dala:yes::-D určitě velká dobrota;-)

zizala zizala (moderátorka)

16. 5. 2013 06:05

Ono je jedno, kdy člověk na takový recept kouká :-) Moc pěkné :-p:yes:

Nikina Nikina

15. 5. 2013 22:39

1974andrea: díky moc :-K

1974andrea 1974andrea

15. 5. 2013 22:38

Co vy dvě tady zas děláte takhle pozdě:-S:-))
Moc pěkný recept:yes:

magdalenka magdalenka

15. 5. 2013 22:36

rebeka: :-K

rebeka rebeka

15. 5. 2013 22:35

magdalenka:noo, ty, ty.. analytiku medvědí:-S:-8:-D:-D:-D:-D a tak to přesně je:-D:-D:-D:-D:yes::yes:

magdalenka magdalenka

15. 5. 2013 22:19

Nikina: Rebi nebumbá...skôr mlsá a zvýši sa jej hladina cukru v krvi a je divoká...niekedy aj od zníženej hladiny cukru.:-)) u nej človek nikdy nevie.

rebeka rebeka

15. 5. 2013 22:17

Nikina::-( tak to dííík teda:-/:-8:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

Nikina Nikina

15. 5. 2013 22:15

rebeka: Bohužel ne :-(( :-D Ale taky hladově zírám na tvá fota, tak jsem ti to chtěla oplatit :-D :-D :-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso na pivě hovězí kostky na černém pivu hovezi na cernem pivu hovězí pečeně na pivu hovězí pečeně na cernem pivu hovězí pečeně s hořčicí hovězí na hořcici divočák na pivě jidla s hoveziho masa na pivu pivo divočák divočák na pivu hovězí pečeně na jalovci a černém pivu maso na hrubozrne horcice hovězí maso na hrubozrné hořčici maso na hrubozrne hořčici hovězí maso, cibule, černé pivo recept hovězí pečeně na pivě hovězí maso na pivu hovězí dušené na pivu hovězí maso s hořčící

Suroviny: maso hovězí, hořčice hrubozrnná, sůl, pepř mletý, cibule, sádlo, špek uzený, pivo černé, jalovec, koření nové koření, rozmarýn, tymián, jíška

TopRecepty.cz

Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6xvl