Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Kdo by nemiloval polévky? Pokrm, který zasytí i zahřeje, a často je označován jako lék. Kedlubnová polévka se zeleninou a voňavým kořením je skvělá k víkendovému obědu nebo k večeři po dlouhém dni v práci.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 417 kJ / 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,87 g |
Tuky | 17,28 g |
Vláknina | 7,75 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,28 g |
Sacharidy | 34,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2014 11:53
29. 9. 2013 13:55
28. 9. 2013 22:52
Děkuji za recept
12. 9. 2013 08:13
15. 6. 2013 16:40
15. 6. 2013 13:34
A děkuji za recept
13. 6. 2013 19:22
12. 6. 2013 20:22
12. 6. 2013 20:19
12. 6. 2013 18:49
12. 6. 2013 18:07
12. 6. 2013 15:48
12. 6. 2013 15:12
12. 6. 2013 14:27
12. 6. 2013 14:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 9 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Jahelník
Lenka Vejdo uvařila před 13 minutami
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 2 hodinami
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 4 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 4 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 5 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak snadno připravit mraženou zeleninu do polévky? Jaké druhy zeleniny jsou v ní nejchutnější a jak je zmrazit
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Jak připravit nové brambory? Vyzkoušejte oblíbené a jednoduché recepty pro začátek léta
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnová polévka s bramborem kedlubnová polévka s mrkví kedlubnova polevka zeleninová polévka s kedlubnou kedlubnová polévka recept polévka z kedlubny polévka kedlubnová kedlubnova polevka pro deti vyborna kedlubnova polevka kedlubnová pol polévka kedlubnova s mrkvi polévka z kedluben kedlubnova polivka kedlubna s mrkví recept kedlubnová polévka kedlubnová polévka se zeleninou polévka z kedlubny a mrkve mrkev a kedlubna mrkvovo kedlubnová polevka polévka s kedlubnou
Suroviny: kedlubna, mrkev, brambory rané, libeček, nať petrželová, máslo, mouka hladká, sůl, pepř, koření nové koření, voda
Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZnY
32 názorů