Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 439 kJ / 1 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,25 g |
Tuky | 48,00 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 119,50 g |
Postup přípravy
Podáváme horké na zeleninovém salátu.
Zveřejněno 8. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnjN
Moje poznámka
Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnjN
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 3 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 4 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 18 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 16 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 21 minutami
Jahodový džem
Jolinka před 24 minutami
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 32 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 39 minutami
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 2 hodinami
Valašské frgály
bodie před 12 hodinami
Tématické fráze:
mini mozzarella,
mini mozarela,
recept na mozzarellu,
obalena mozzarella,
obalená mozarela,
mozzarelky v těstíčku,
obalená mocarela,
recepty z mozzarelly,
minimozarela hodnoty,
obalené mozarelky,
mozzarella mini,
mini motzarela,
recepty mini mozzarella,
mozzarella v listovem testicku,
mozarela male kulicky,
mozarella v testicku,
mini. mozarela,
mozarela v bylinkovém těstíčku,
recepty na mozzarellu,
mini mozzarella recepty
Suroviny:
sýr mini mozzarella,
šafrán,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)
Dančo, jestli chceš vyzkoušet, tak je dobré obalené sýry dát na půl hodinky před smažením do ledničky. Pak by neměly praskat - jako mně, trochu jsem to uspěchala.
(Vlastně vždyť můžu, mozzarella čeká v lednici a ostatní suroviny mám taky...že by???