Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 306 kJ / 790 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,93 g |
| Tuky | 19,08 g |
| Vláknina | 24,05 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 846 mg |
| Sůl | 1,99 g |
| Sacharidy | 30,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na cibulce zpěníme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu. Maso osolíme, prošpikujeme slaninou (já ho nešpikovala), opečeme.
Krok 2: Až je maso zatažené. zalijeme vodou,přidáme koření a necháme 30 minut vařit, pak necháme vychladnout a dáme přes noc do lednice odležet.
Krok 3: Na druhý den maso společně ze zeleninou dusíme do měkka, maso pak vyjmeme a zeleninu promixujeme nebo propasírujeme. Pak přidáme záklechtku (mouka v mléku), 1 smetanu, 2 lžičky hořčice.
Zveřejněno 29. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z jelena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkwE
Moje poznámka
Svíčková z jelena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkwE
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 3 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 14 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 5 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 16 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 22 minutami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 1 hodinou
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 1 hodinou
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 2 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 2 hodinami
Tématické fráze:
svíčková ze zvěřiny,
recepty z jelena,
jelen recepty,
zvěřinová svíčková,
svíčková na smetaně z jelena,
jelení svíčková na smetaně,
svickova z jeleniho masa,
recept jelen,
recepty jelen,
jelen recept,
recept na jelena,
jelen na smetaně,
svíčková na smetaně ze zvěřiny,
recepty na jelena,
zvěřinová kuchařka,
zvěřinové recepty,
jelen,
svíčková zvěřina,
recept z jelena,
recepty zvěřina jelen
Suroviny:
maso jelení,
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
pepř,
jalovec,
bobkový list,
koření nové koření,
mouka,
mléko,
smetana,
hořčice
Komentáře (22)