Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z kuřecích jater s bylinkami

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

fazolka2009 fazolka2009

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 945 kJ /
1 660 kcal
Bílkoviny86,48 g
Tuky127,70 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 2,80 g
Sodík 368 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy24,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle se osmahne pokrájená cibule a česnek (cca 2 minuty). Pak se přidají játra, nechají se zatáhnout a poté se podlijí vínem a dusí se, než se tekutina odpaří. Krok 2: Nechá se mírně zchladnout a přidá se máslo, koření a rozemele. Aby byla paštika jemná, přepasírujeme a vložíme do misky a necháme v lednici cca 2 hodiny ztuhnout.

Zveřejněno 22. 9. 2013

Poznámka autora fazolka2009

Nemusí být: V mém případě se ještě přidalo pár lžiček brusinkové marmelády a to po propasírování.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika z kuřecích jater s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gy4Y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika z kuřecích jater s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gy4Y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
domácí paštika s kuřecích jater, pastika z kurecich jater, kuřecí paštika, jemná kuřecí paštika, paštika z kuřecích jater recept, kuřecí játra, recept na kuřecí játrovou paštiku, videorecept paštika z kuřecích jater, zapečená paštika z kuřecích jater, kuřecí paštika na červeném víně, dobrá a rychlá paštika, játrová paštika videorecept, pastika zapecena s brusinka, recept paštika z kuřecích jater, paštika z kuřecích jater víno, videorecpty kuřecí paštika, dort z kurecich jater, pastika z kurecich jater a vina, paštika z kuřecich z kuřecích jater, pastiku kureci z kuřecích jater

Suroviny:
játra kuřecí, máslo, cibule, česnek, víno červené, tymián sušený, bazalka čerstvá, sůl, pepř, brusinky

Přidat fotografie receptu