Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 514 kJ / 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,54 g |
Tuky | 42,44 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 491 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme, očistíme, osušíme utěrkou a nakrájíme na nudličky.
Krok 2: Za stálého míchání osmažíme na rozehřátém oleji, přidáme utřený česnek, podlijeme masovým vývarem, přikryjeme poklicí a za občasného míchání dusíme asi 20-30 minut.
Krok 3: Sterilované sladkokyselé okurky a sterilovanou kapii nakrájíme na nudličky a s bobkovým listem a estragonem přidáme k masu.
Krok 4: Promícháme, podle potřeby podlijeme vývarem a udržujeme v mírném varu.
Krok 5: Z hladké mouky, vejce a soli vypracujeme těsto.
Krok 6: Čajovou lžičkou děláme malé nočky, které zavaříme do ragú.
Krok 7: Necháme 15 minut vařit.
Krok 8: Nakonec zjemníme smetanou, dochutíme podle potřeby citrónovou šťávou a majoránkou.
Zveřejněno 4. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ragú s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1GW
Moje poznámka
Vepřové ragú s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1GW
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 10 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 10 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 58 minutami
Rajčatové chutney
BlaV. před 8 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 9 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 12 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 13 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 13 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 13 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové ragu,
vepřové ragu recept,
recept na veprové ragů,
recepty vepřove ragu,
nočky,
ragú vepřové,
ragu z vepřove kyty,
vepřové ragů s hráškem,
jak uvařit nočky,
vepřové ragú s noky,
veprove ragu s nockama,
ragů z vepřového masa,
rychlé vepřové ragů,
nočky z mouky,
recept vepřové ragu,
jak uvařit ragu,
veprove maso s nockama,
jak se dela ragu,
nočky z hladké mouky,
nočky recept
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
sůl,
pepř,
česnek,
vývar masový,
kapie sterilovaná,
okurky sterilované,
bobkový list,
estragon,
mouka hladká,
vejce,
smetana,
šťáva citronová,
majoránka
Komentáře (21)
Já zavářím nočky zvlášť do vody.Přímo do"šťávy-omáčky"jsem to ještě nezkoušela
varilamyskakasicku:Ivuš,pochupila jsem,že Evka má nočky pouze z vajíčka a mouky.Jen kdyby jsi měla těstíčko příliš husté,tak ho můžeš trochou smetany naředit
Holky díky