Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 680 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,42 g |
Tuky | 27,82 g |
Vláknina | 6,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Moje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 2 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drůbková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 2 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 2 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 3 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 4 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 5 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 5 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 5 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 7 hodinami
Tématické fráze:
úprava jater,
úprava vepřových jater,
jak orestovat jatra,
sumčí játra,
jak upravit játra,
skopová játra,
recept na játra z divočáka,
úprava jater z divočáka,
játra z divočáka recepty,
jatra po burgunsku,
připrava jatyrek z divočaka,
játra z divočáka na grilu,
uprava jater ze zveriny-recepty,
jak připravit vepřová játra recept,
uprava z vepřových jater,
recept na úpravu jater z z divočáka,
orestavane játra,
jak upravit vepřová játra,
úprava játry,
recept na játra z divočáka na grilu
Suroviny:
játra,
pepř mletý,
olej,
česnek,
omáčka worcesterová,
kečup sladký,
sůl
Komentáře (11)