Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 116 kJ / 2 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,37 g |
Tuky | 179,37 g |
Vláknina | 18,38 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 88,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bůček s blumami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2EV
Moje poznámka
Pečený bůček s blumami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2EV
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 11 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 17 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček,
pečený bůček recepty,
zavarovani ryngli,
zavařujeme ryngle,
bůček na blumách,
buchta s rynglemi,
pečený bůček trochu jinak,
buchta z rynglí,
recepty ryngle,
buchta s blumami,
ryngle ,blumy,
ryngle zavařování,
ryngle recepty,
ryngle ,blumy recepty,
peceny bucek s ryzi,
zavařovani bucku,
pečeny buček jinak,
nakladani bučku na pečeni,
marmeláda z blum,
marmeláda z rynglí
Suroviny:
bůček,
bluma,
pivo černé,
rum,
česnek,
jíška světlá instantní,
šťáva citronová,
cukr,
pepř,
sůl
Komentáře (8)