Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 493 kJ / 1 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,63 g |
| Tuky | 80,86 g |
| Vláknina | 59,01 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 132,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sója zapečená s bramborami a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXjp
Moje poznámka
Sója zapečená s bramborami a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXjp
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 3 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 8 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 19 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 24 minutami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 42 minutami
Výborné lasagne
Ketynna před 2 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 2 hodinami
Květáková polévka
tomstny před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 2 hodinami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 3 hodinami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 3 hodinami
Nejlepší langoše
LUCAH před 5 hodinami
Tématické fráze:
soja se zeleninou,
jak uvařit soju,
všechny recepty ze sóji,
co uvarit ze soji,
sója recepty,
zapečená soja,
jak uvařit soju recept,
soja s bramborem,
zeleninové recepty se sójou,
recepty ze soji,
soja s brambrem,
recepty zo soje,
soja s brambory,
co uvařit ze soji ?,
brambory a sója,
jak uvařit soji,
recepty ze sóji se zeleninou,
recepty soja,
soja nabobtna,
soja jak uvarit
Suroviny:
soja,
brambory,
pórek,
paprika čerstvá bílá,
rajče,
tymián,
sůl,
pepř,
smetana zakysaná,
vývar zeleninový
Komentáře (9)
Soju varim zasadne v normalnim hrnci, neb nerikuji. Namacim ji ovsem 24hod, tez cizrnu, fazole 12hod. Vodu pouzitou na namaceni nahradim cistou vodou. Ke konci vareni osolim a necham je ve vode kde se varily vychladnout. Tim se zabrani oschnuti a okorani. Zkus jednou a uvidis, ze jsou takto lepsi, takove jakoby stavnatejsi.