Suroviny
Porce: 4 -5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 191 kJ / 2 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,05 g |
| Tuky | 140,04 g |
| Vláknina | 35,16 g |
| Cholesterol | 814 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 89,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5D8
Moje poznámka
Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5D8
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 2 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 7 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 35 minutami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 36 minutami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 53 minutami
Tiramisu od Itala
Chasti před 59 minutami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 1 hodinou
Romadurová pomazánka
kulaslf před 2 hodinami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 2 hodinami
Indická čočka s batáty
micurka před 5 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 6 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí stew,
hovězí oháňka recept,
hovězi oháńka recepty,
dušená oháňka,
tncz nova levné recepty ládi hrušky šneci,
hovězí ohánka-recept,
pečená hovězí ohánka,
hovězí oháňka,
recepty hovězí ohánka,
zahuštěná polévka z hovězí oháňky,
recepty pečená hovězí ohánka,
dušená oháňka recept,
pečená hovězí oháňka polévka,
recept na hovězí oháňky,
hovězí oháňka na česneku,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny šneci,
recepty z hovězí ohánky,
recept s hovězí oháňky,
hovězí na česneku recept top celá země recepty
Suroviny:
fazole bílé,
oháňka hovězí,
česnek,
rajče,
cibule,
vývar hovězí,
voda,
koření černé,
bobkový list,
koření nové koření,
sádlo,
mouka,
sůl,
pepř,
tabasco
Komentáře (8)
V bodě 1) je uvedeno "Pokud maso není dostatečně měkké, přidáme......" - a pokud je dostatečně měkké, tak nic nepřidáváme?
bod 2) "jíšku přidáme do polévky......."
bod 3) "Do vývaru přidáme fazole......"
Z toho by vyplývalo, že máme polévku a ještě nějaký vývar, ve kterém povaříme fazole - a co potom s nimi?
A ještě ke koření - to se neodstraňuje?
skvělá věc, jen ještě přesvědčit našeho řezníka, aby ji měl v nabídce