Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 672 kJ / 3 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,88 g |
Tuky | 221,97 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,78 g |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 195,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6JO
Moje poznámka
Pařížské noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6JO
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 22 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná pečeně
radekfiala před 22 minutami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 23 minutami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 52 minutami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 56 minutami
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 2 hodinami
Bábovka z pudinku
Routeu před 2 hodinami
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 2 hodinami
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 2 hodinami
Křehký jablečný závin
Lara.S před 2 hodinami
Tématické fráze:
noky se salátem,
noky z hladké mouky,
noky z mouky,
pařížské koule,
odpalovane noky,
recepty na noky,
noky z odpalovaného těsta,
noky s parmezán,
bešamelové noky,
noky recepty,
noky se sunkou s besamelovou omáčkou,
noky,
jak na noky,
noky recept,
velké noky,
noky,z,hladke,mouky,
noky s mlékem,
noky top,
pařížské sýry,
pařížská omáčka recept
Suroviny:
mléko,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
ořech muškátový strouhaný,
sýr nastrouhaný,
žloutek,
smetana na vaření,
šunka,
máslo,
sýr
Komentáře (18)
Inak je veľmi zaujímavé sledovať ich, ako sa varia.
Recept je veľmi originálny, netradičný. A jedlo podľa surovín vyzerá skvele a musí byť chutné. Vďaka za rozšírenie obzorov.