Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 993 kJ / 1 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,99 g |
Tuky | 140,14 g |
Vláknina | 34,63 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,91 g |
Sacharidy | 73,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy na slanině, dušené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgMB
Moje poznámka
Býčí žlázy na slanině, dušené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgMB
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 13 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno 16. 10. 2025 17:09:02
Liptovská pomazánka
Přidáno 16. 10. 2025 15:07:03
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový perník
collins před 1 hodinou
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 2 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 4 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 5 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 5 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 6 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 7 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 8 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
jak uvařit býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
byci zlazy recepty,
recepty na byčí žlázy,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 24.3.2014,
byčí žlázy jídlo,
býčí žlázy recept,
co uvařit z býčích žláz,
kolik potreba hlavkoveho zeli na 10 porci,
býčí koule maso ráda recepty,
dušené zelí,
žlázy býčí recept,
menu domu srdce na slanině,
recepty býčí koule,
býčí koule,
recept byčí žlázy,
příprava býčích žláz,
dusene cerv.zeli sladke,
detsky byci
Suroviny:
býčí žláza,
slanina,
zelí bílé hlávkové,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
bujón zeleninový,
česnek,
solamyl,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (22)
Ale chápu Špagetku,že jak byla rozepsaná,tak jste se v tom svezly všechny.Marie tady totiž se žaludečními problémy úřadovala už předešlý den a její komentř byl odstraněný
A pro brášku,ať vypadá ještě mlaději z nich můžeš přichystat,až Ti je přiveze nějakou dobrotu
Tak ať se podaří
Já si dávám práci s fotopostupem a popisky hlavně pro ty uživatele,kteří to dovedou ocenit a těch je tady naštěstí větší množství
srettka:Srettulínku,v zásobě už nemám kulikuli žádné
Ivana Ch:Já,než bych vyhodila hrnec,tak bych rozhodně nekupovala maso u kterého bych si nebyla jista,že ho pozřu
Ivina:Vemínko u nás mívají celkem často.Připravuji ho jako ledvinky,nebo guláš-je velice chutné
mirca75:Miruš,ráda Tě tady po dlouhé době vidím
spagetka:Ladi,jako by jsi to tady neznala
Marie:úplně stejně napsaný komentář jako pod včerejším nickem Majda
Máte můj obdiv,že když víte,že se vám dělá z býčích žláz nevolno,tak i přesto pokračujete ve čtení receptu
Každý normální člověk,než by se pozvracel ze suroviny,kterou nemusí,raději recept přeskočí a jde tam,kde je to jeho oku lahodící
A teď z jiného soudku, viděla jsem naprosto super objektivní reportáž o tom, jak jsou zdraví v naší výživě brouci díky proteinům atd. V jiných lokalitách se tím živěj. Já bych to nejedla, ale nikdy na to neřeknu, že je to hnusný.
Marie:Holky vůbec se Vám nedivím, já jsem na tom zrovna tak, kdysi dávno taky vyletěl hrnec do rokle, to u nás popelnice ještě nebyly.Nikdy víc je do kuchyně nechci.