Buřtguláš samotáře Rermora
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 072 kJ / 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,93 g |
Tuky | 15,67 g |
Vláknina | 18,88 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 73,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podáváme s čerstvým rohlíkem či chlebem ! ( a píívem ) :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2020 15:41
Nemám v blízkosti glóbus. Co mám dělat?
30. 3. 2016 16:47
Ivanka:
16. 10. 2015 17:13
Tento receptík na buřtguláš hodnotím kladně, líbí se mi, že tam autor nezapomněl na česnek, majoránku, kmín ... mam právě navařeno, cibulku jsem nedělala na omastku, kterého se i tak dost vypotí s buřtíků ale přidala jsem ji rovnou k těm pokrájeným buřtům, a bylo to ok - k paprice přidán jeden malý protláček, plus po lížíci kečupu jemného a jemně ostrého - už jsem nepepřila, 1 kostka haněného masoxu gulášového, polévkové bylinky Kotányi, dochutila jsem Podravkou, u nás se solí kdo nesolí ať nedává. Vařeno bylo pro 6 osob a prvním strávníkům chutnalo!
25. 2. 2015 14:08
Franta: Bez výraznější chuti? No bez chuti bude spíš ten, komu to při použitém koření (5 stroužků čeneku!) připadá bez chuti. Taky nechápu, proč by to mělo být zbytkové jídlo?
25. 2. 2015 13:55
myslím si, že je to normální guláš bez výraznější chuti. Já jsem ho vylepšil pikantní klobásou a chili papričkou
16. 6. 2014 12:24
jednoduše, hoinu se přemlouvá jako já aby šel vařit, pak půl hodky přemýšlí jestli je to dobrej nápad a pak půl hoďky vaří
11. 4. 2014 08:19
Co se na tom dělá dvě hodiny???
10. 4. 2014 20:42
Ivanka:To nevadí,že to je "normální zbytkový buřtguláš".Mladé kuchařinky si ho třeba rádi přečtou a možná podle něj i uvaří.
10. 4. 2014 19:31
Pro mne naprosto normální zbytkový buřtguláš, který děláme od nepaměti. Těch tu je 12 do tuctu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pravý buřt guláš recept na buřtguláš se špekáčkama pravý buřtguláš burtgulas top recepty buřtíkový guláš buřtguláš buřtguláš recept buřtguláš ze špekáčků buřtíkový guláš recept nejlepší buřtguláš jak se vari buřtguláš nejlepší buřtguláš buřt guláš s klobásou klasický bramborový guláš vuřtíkový guláš vuřtíkový guláš recept burtgulad buřtguláš s klobásou smetanový buřtguláš buřt guláš
Suroviny: špekáček, brambory, cibule, sůl, kečup sladký, česnek, majoránka, paprika sušená sladká, pepř, kmín celý, sádlo
Buřtguláš samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXRD
9 názorů