Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 559 kJ / 612 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,17 g |
| Tuky | 3,57 g |
| Vláknina | 2,55 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 107 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 131,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Višňová zmrzlina II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87o3
Moje poznámka
Višňová zmrzlina II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87o3
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 4 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 22 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 4 minutami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 13 minutami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 2 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 2 hodinami
Ošatkový chléb
Pajkujka před 3 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 4 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 4 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí višňová zmrzlina,
višňová zmrzlina,
višňová zmrzlina recept,
zmrzlina z višní,
cukrovy sirup na vyrobu zmrzliny,
zmrzlina tuhá,
domaci zmrzlina z visni,
višnová domácí marmeláda,
domácí višňová marmeláda recept,
top recepty višnova marmeláda,
zmrzlina z marmelády,
višňová sirup,
jak udelat visnovou zmrzlinu,
višnova domaci zmrzlina,
domaci tresnova zmrzlina,
visnova tvarohova zmrzlina,
domácí višnovy sirup recept,
třešňová zmrzlina recept,
recept na zmrzlinu,
jogurtová višnova zmrzlina recept
Suroviny:
sirup cukrový,
višně,
jogurt bílý,
mléko kondenzované neslazené,
Komentáře (5)