Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 227 kJ / 1 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,56 g |
Tuky | 49,57 g |
Vláknina | 30,28 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 4,11 g |
Sůl | 10,21 g |
Sacharidy | 314,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozetky a pletenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDZw
Moje poznámka
Rozetky a pletenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDZw
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 16 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 19 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 31 minutami
Bramborové knedlíky
essinKa před 36 minutami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 56 minutami
Zelná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka I
Ellen1 před 1 hodinou
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 2 hodinami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
jablečné rozetky,
recepty na slané i sladké rozetky,
recept na pletenky,
sladké pletenky,
co to je startér na biga,
old dough,
pletenky recept,
sladké rozetky,
pletenky recepty,
domácí pletenky,
domácí rozetky,
pletenka kvaskovy recept,
pletýnka recept,
nej recepty slané pletýnky,
pletýnky recept,
chlebové pletenky,
zitne pletenky,
houskové pletenky,
kisnute pletenky picove,
ako sa robí rozetka
Suroviny:
těsto kynuté startér,
voda,
cukr krystal,
máslo,
vejce,
sůl,
mouka špaldová celozrnná,
mouka chlebová,
droždí čerstvé,
voda,
sůl mořská,
semínka sezamová
Komentáře (18)
Nigina a Vám děkuji,že jste mi to vysvětlila.Nyní chápu,o čem je řeč
nigina: Krásný recept
----Na stránkách mám jen novou šablonu, která Menu a všechny oddíly, které k němu patří, přesunula, nahoru vodorovně - nad titul Pekárnománie
(Je tam aj malý pokec - pokus o vysvetlenie zmyslu toho štartéra)
Okrem toho je v poznámke link na fotopostup pečenia rozetiek.
To pečivko je také dobré, že sa vyplatí vopred to prečítanie. Nech sa Vám vydarí
Linky som dala v tom prvom diskus. príspevku, ale dám ich ted do receptu, snáď to postačí.
V tomto prípade je to škoda, pretože tvoje pletenky vyzerajú veľmi pekne. A určite sú aj chutné.
Ja považujem Ivu, (cathleen) za guru českého pekárčenia. A keď už sa človek stretne u nej s týmito zaujímavosťami, tak môže aj pogoogliť alebo mrknúť do kníh o pečení(aj knihu napísala).
Nechcem Ive fušovať do remesla, ale teraz má prerobený blog, tak to neviem nájsť. No ak niekto chce, aj na mojom blogu sa dá niečo o tom pozrieť http://nasavareska.blogspot.sk/2013/08/b-i-g-a.htm...
http://nasavareska.blogspot.sk/2013/06/stare-cesto...
Takže ak si pripravíte bigu alebo staré cesto=old dough, ap. tak ho použite do pečenia chleba alebo žemlí ap. Také pečivá aj chleby sú mňamky...
Akurát mi napadli Ivkine "mišošky"... veď ste ich podaktorí asi robili.. a to bolo s bigou,( celkom presne si to pamätám).
Tak dúfam, že ak som tu vyrobila dáke nedorozumenia, sorry, a že sa mi teraz podarilo aspoň čiastočne to vyžehliť (vysvetliť)