Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 514 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 10,80 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 3,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně v jogurtu a petrželi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7K7
Moje poznámka
Vepřová pečeně v jogurtu a petrželi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7K7
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 9 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 11 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 12 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 13 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřové v jogurtu,
vepřová pečeně,
kotlety naložené v jogurtu,
naložená vepřová pečeně,
vepřová pečené recepty,
vepřové na petrželi,
vepřová pecene recept,
vepřové na jogurtu,
vepřová kotleta pečená v jogurtu,
vepřová panenka naložená v jogurtu,
pečení z jogurtu,
naloženi kotlet do jogurtu,
jogurtové pečení,
pečeně v jogurtu,
kotletka v jogur,
vepřova pecene rychla,
kotlety pečené v jogurtu,
kotlety v jogurtu pečení,
vepřové kotlety na jogurtu,
vepřová pečeně naložené
Suroviny:
kotleta,
sůl,
pepř,
jogurt bílý,
petrželka zelená,
olej olivový
Komentáře (27)
Nechala jsem si koupit malý jogurt,že to vyzkouším podle receptu z Albertletáku s těmi nudleni
Nudle a jogurt mám,ale nějak se mi vypařilo to maso
Jani,když máš nějakou hustější marinádu,seškrábneš ji trošku z masa,nebo ji tam necháváš?