Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 851 kJ / 1 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,64 g |
| Tuky | 34,65 g |
| Vláknina | 24,32 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 423 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 39,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dlouho pečená plec na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVgR
Moje poznámka
Dlouho pečená plec na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVgR
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 1 hodinou
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 14 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 15 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 15 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 16 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 9 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 9 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 11 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 12 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 13 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 14 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec na tymiánu,
dlouho pečené maso,
jak dlouho se peče vepřové maso,
jak dlouho se pece veprova plec,
naložená vepřová plec,
pečené plecko,
pomalu pečená vepřová plec,
dlouze pecene maso,
vepřová plec pomalu pečená,
pomalu pečené vepřové plecko,
jak dlouho peceme veprove maso,
plec na tymianu,
jak dlouho se peče plecko,
veprova plec jak dlouho pect,
pomalu pečená plec,
dlouho pečené vepřové maso,
pomalu pečená hovězí plec,
jak dlouho peceme veprovou plec,
pečená plec vcelku,
pečené plecko vcelku
Suroviny:
plec vepřová,
cuketa,
cibule,
česnek,
tymián čerstvý,
kmín celý,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (1)