Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rusnacke pirohy

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 3. 2009 10:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 408 kJ / 2 010 kcal
Bílkoviny54,50 g
Tuky16,23 g
Vláknina19,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy401,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

PS: ta cibula mi nezhorela, pouzivam prevazne cervenu cibulu ;o)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janatka janatka

27. 9. 2013 09:30

Dělala jsem podle tohoto receptu jenže jsem nevěděla kam to zařadit tak přidávám sem kuchynelidlu.cz/product/pirohy-s-ovocem .Plněno povidly a houbovou směsí.;-)Nějak mi to nejde přidat na odkaz,kde by se to zrovinka rozkliklo.

Jana

3. 9. 2011 22:37

Ahoj,mně babička naučila mouku,vajíčko a vodu (ne olej)a plní se rozmačkanym bramborem s cibulkou(bez tvarohu)nebo zakys.zelím a po uvaření ve vodě se již jen polejou cibulkou osmaženou a třeba i se slaninkou.Vynikajícííííí!!!:-D

ercicka ercicka

30. 7. 2010 01:36

neero: :-?:-?:-?

neero

29. 7. 2010 18:10

:-)) tak s vajickom alebo bez? :-S

marlyn

10. 2. 2010 20:30

děkuji vám za radu:-K

tejaja tejaja

10. 2. 2010 20:23

marlyn, lepšia je polohrubá múka, z hrubej múky sú pirohy dosť tvrdé.

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2010 19:00

Těžko říct, projela jsem snad všechny pirohy, co tady máme a jak vidím, jde hrubá, hladká i polohrubá.:-/ Tady třeba je polohrubá;-)
http://www.toprecepty.cz/recept/8340-tvarohove-pir...

marlyn

10. 2. 2010 18:41

holky je to lepší s hrubou nebo polohrub. moukou?

Svetlana Svetlana

9. 3. 2009 10:34

:-)..stejné pirohy mně naučila kamarátka, která má babičku v Podolínci...jen místo tvarohu dává bryndzu ochucenou pažitkou...a naučila mně ještě vylepšení na "večer"...zbylé pirohy se naskládají na pekáček, zalejou se máslem a prudce dorůžova zapečou...mooooc dobré...:yes::yes:...dávám bodík...

ercicka ercicka

8. 3. 2009 15:43

tejaja: Z Osadneho myslim, ale ja tie korene moc prestudovane nemam, ona ma to totiz ucila ked zila v cechach a naucila ma to takto, nemas to jedno? Mozno nemala inu muku alebo co, ja neviem... ale ak ti to vadi, mozem zmenit nazov receptu, to je najmenej

tejaja tejaja

8. 3. 2009 15:34

ercicka, rusnačka...ale odkiaľ? Rusnaci robia aj pohančené pirohy:yes:;-)

Paprika Paprika

8. 3. 2009 15:31

Tak tobych si dala :-p:yes:

ercicka ercicka

8. 3. 2009 12:05

moje babka bola rusnacka a oni tam robili taketo, myslim, ze tie tvoje su s vajcom a PH mukou;-)... chcela som sem pridat tvoj recept, ale zabudla som na to... hlava derava

tejaja tejaja

8. 3. 2009 11:37

tejaja tejaja

8. 3. 2009 11:30

To nie sú len rusnácke pirohy, varia sa aj na Šariši;-) Ale sú veľmi dobré. Len robíme pirohy menšie. A keď robíme pirohy na sladko, tak len čisto tvaroh, bez zemiakov.:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pyrohy kuchynelidlu.cz pirohy recept cesto na pirohy pirohy pirohy cesto pirohy na sladko kuchynelidlu pyrohy recept recept na pyrohy pirohy s povidly slovenské pirohy sladké pirohy varene pirohy recept na pirohy recept pirohy ruské pyrohy kuchynelidlu.cz recepty sladké pirohy recept kuchynelidlu.cz triky

Suroviny: mouka hrubá, voda, olej, sůl, tvaroh, brambory, cibule, sádlo, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Rusnacke pirohy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOYB