Hovězí pečeně irských horalů
Suroviny
Porce: 5-6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 949 kJ / 1 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,19 g |
Tuky | 15,54 g |
Vláknina | 13,74 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 27,08 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2014 14:16
Dobry den, pani evosheek=Iva,este skôr ako som otvorila toprecepty, chcela som urobit nieco podobné, recept som mala z kucharskej knihy po maminke,mala som aj nádherné hovädzie zadné, údajne z mladého býčka,tvrdil pán mäsiar a všetky prísady až na šmpiňóny,v recepte neboli. Chcela som sa blysnút pred návštevou, ustavične robím kuracie mäaso, takže tento raz som chcela servírovať niečo originálne. Žiaľ, výsledok bol katastrofálny. Mäso som piekla nie 8 ale asi 18 hodín a stále bolo tvrdé ako môj život. Podlievala aj polievala som ho. Kde som urobila chybu?
(Uštipačná poznámka, myslíte si, že Írski horali, keď museli celý deň makať, mali čas piecť nejaké mmäso 8 hodín?)
Podľa rád tunajších dedinských babiek som na pod... aj polievanie pridala aj sódu bikarbónu a stále nič, mäso by asi pohrýzol iba pračlovek. Ešte stále je v pekáči a ja neviem, čo s ním. Psíkovi sa ho bojím dať=vylámal by si zuby. Ešte mi napadá, dám ho vysušiť a zavesím na stenu ako dekoráciu.
Verím, že máte aj iné riešenie a ďakujem zaň maria/cecilka
(Uštipačná poznámka, myslíte si, že Írski horali, keď museli celý deň makať, mali čas piecť nejaké mmäso 8 hodín?)
Podľa rád tunajších dedinských babiek som na pod... aj polievanie pridala aj sódu bikarbónu a stále nič, mäso by asi pohrýzol iba pračlovek. Ešte stále je v pekáči a ja neviem, čo s ním. Psíkovi sa ho bojím dať=vylámal by si zuby. Ešte mi napadá, dám ho vysušiť a zavesím na stenu ako dekoráciu.
Verím, že máte aj iné riešenie a ďakujem zaň maria/cecilka
24. 8. 2014 18:45
Pěkná pečínka+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 1 hodinou
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 20 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 6 minutami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 45 minutami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 2 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 2 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 2 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 3 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Další recepty
Tématické fráze: irské hovězí maso na pečení irské hovězí maso irské hovězí maso recepty irská hovězí kližka recept irská hovězí plec pomalu pečené irské hovězí irská hovězí plec recept irske maso na pečení irský steak hovězí pečeně hovězí pečeně recept irský hovězí steak recept pecene irské hovězí maso irský steak recept irská hovězí kližka recepty irsky stejk irský hovězí steak pecene hovezi irské hovězí maso na pečení recepty irské hovězí maso na pečení recept
Suroviny: hovězí zadní, česnek, cibule, mrkev, vývar hovězí, žampióny, česnek, sůl, pepř mletý, koření steakové
Hovězí pečeně irských horalů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNWB
2 názory