Suroviny
Porce: 5-6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 949 kJ / 1 183 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 229,19 g |
| Tuky | 15,54 g |
| Vláknina | 13,74 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 664 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 27,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso osolte a opepřete. Na oleji zprudka opečte maso ze všech stran, aby se zatáhlo, pak je umístěte pečené v pekáči.
Krok 2: Vložte stroužky česneku do dvou zářezu v mase a posypte steakovým kořením a česnekovým práškem, kolem masa umístěte mrkev a cibuli. Podlijte hovězím vývarem.
Krok 3: Pečte 8 hodin na 125°C. Podávejte s vařenými brambory, či rýží.
Zveřejněno 24. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně irských horalů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNWB
Moje poznámka
Hovězí pečeně irských horalů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNWB
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 1 hodinou
Kinder řezy
Ashelin před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 5 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 6 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 7 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 7 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 8 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 9 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 9 hodinami
Tématické fráze:
irské hovězí maso na pečení,
irské hovězí maso,
irské hovězí maso recepty,
irská hovězí kližka recept,
irská hovězí plec,
pomalu pečené irské hovězí,
irská hovězí plec recept,
irske maso na pečení,
irský steak,
hovězí pečeně,
hovězí pečeně recept,
irský hovězí steak recept,
pecene irské hovězí maso,
irský steak recept,
irská hovězí kližka recepty,
irsky stejk,
irský hovězí steak,
pecene hovezi,
irské hovězí maso na pečení recepty,
irské hovězí maso na pečení recept
Suroviny:
hovězí zadní,
česnek,
cibule,
mrkev,
vývar hovězí,
žampióny,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
koření steakové
Komentáře (3)
(Uštipačná poznámka, myslíte si, že Írski horali, keď museli celý deň makať, mali čas piecť nejaké mmäso 8 hodín?)
Podľa rád tunajších dedinských babiek som na pod... aj polievanie pridala aj sódu bikarbónu a stále nič, mäso by asi pohrýzol iba pračlovek. Ešte stále je v pekáči a ja neviem, čo s ním. Psíkovi sa ho bojím dať=vylámal by si zuby. Ešte mi napadá, dám ho vysušiť a zavesím na stenu ako dekoráciu.
Verím, že máte aj iné riešenie a ďakujem zaň maria/cecilka