Skořicová omáčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 619 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,88 g |
Tuky | 1,01 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 24,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj:
http://www.labuznik.cz/recept/skoricova-omacka-bez...
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 9. 2014 23:13
spagetka:
Takřka výhradně s vařeným polévkovým masem (hovězí přední, králičí předek, uzený zadek) a podobně jako povidlovou omáčku, tak i toto podávám s tímto knedlíkem http://www.labuznik.cz/recept/karlovarsky-knedlik-... nebo s rýžovými noky, které u nás v poslední době "frčí" http://www.toprecepty.cz/recept/40340-ryzove-noky-...
Takřka výhradně s vařeným polévkovým masem (hovězí přední, králičí předek, uzený zadek) a podobně jako povidlovou omáčku, tak i toto podávám s tímto knedlíkem http://www.labuznik.cz/recept/karlovarsky-knedlik-... nebo s rýžovými noky, které u nás v poslední době "frčí" http://www.toprecepty.cz/recept/40340-ryzove-noky-...
21. 9. 2014 23:02
spagetka: Prubla bych uzené maso a ty noky by mohly být
21. 9. 2014 08:58
casino: a s čím ty tuhle omáčku podáváš? Já něco podobného dělávám k plněným paprikám (bez šlehačky, jen zakysanku nebo teď kefír, bez karamelu a vína)
21. 9. 2014 08:53
Hihi, také mě napadlo, že je Jana Nečasová: ranní ptáče...
Ale co my víme Třeba vaří na Sibiři
Ale co my víme Třeba vaří na Sibiři
21. 9. 2014 08:44
No tak někdo nemůže zamhouřit oka a raději vaří, že jo. Mně by spíš zajímalo, k čemu že to Jana Nečasová podávala? Jako pozdní večeře? či raná snídaně? Ale s čím, by mne zajímalo.
21. 9. 2014 08:37
Jana Nečasová: ty si šikulka, ja by som to behom noci nevarila.
21. 9. 2014 06:22
Vyzkoušela,dochutila dle ,,svého'' jazyka a nemá to chybu!!!Díky za bezva recept!!Janča
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 41 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: cim okyselit koprovou omáčku jak okyselit šlehačku
Suroviny: máslo, cibule, celer, mrkev, jablko, víno, vývar, skořice mletá, protlak rajčatový, sůl, pepř, med, cukr, karamel, citron, ocet, kůra citronová, mouka, šlehačka, smetana zakysaná
Skořicová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzVE
7 názorů