Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná pražského uzenáře

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

15. 10. 2014 13:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 413 kJ / 1 772 kcal
Bílkoviny205,20 g
Tuky96,34 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 583 mg
Sodík 3,86 g
Sůl8,90 g
Sacharidy19,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Nejlepší recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2014 11:01

Vasek Stastny: Zdravíme z Orlové a budu ráda, když vyzkoušíte s divočinou;-)

Vasek Stastny

17. 10. 2014 01:09

Tak jsem na to koukal s mazelkou a velice se nam to libi, tak to vyskousime s losim nebo jelenim masem, klobasy tu mame. Zdravime ze Skalistych Hor. Uz tu pada snih.

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 10. 2014 20:54

Děkuji všem. Vůbec jsem nečekala tak kladné komentáře:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 10. 2014 19:47

Jani,voní to až tady k nám:-*:-pFotky mluví za vše:-K:yes:

maiva maiva

16. 10. 2014 17:44

Pěkný plátek:-p+:yes:

Irule Irule

16. 10. 2014 07:21

krása Jani, dala bych si hned :yes::-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2014 23:04

casino: Já jsem dělala 1 plátek;-). Recept jsem napsala tak, aby si ho mohla uvařit i vícečenná rodina. Na balení roštěné nebylo napsáno-nízký roštěnec, nebo jakýkoliv jiný a zas takový expert na maso fakt nejsem a syn kuchař tady nebyl, aby mi poradil. Jak tlusté? :-D Není to vidět na fotce? Tak cca 2 cm;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2014 23:02

magdalenka: Opraveno;-)

magdalenka magdalenka

15. 10. 2014 20:52

Jana Remkova: Predpokladám, že aj klobása sa pridáva, keď slanina a cibuľa, horčica, uhorka?
Inak - :yes:!

casino casino

15. 10. 2014 20:19

Hazard je sice mé hoby, ale protože minutky nejsou má parketa, tak než se do toho pustím, rád bych věděl co a jak:

Jana Remkova:
"750g roštěnce"
Asi NÍZKÝ roštěnec, neníližpravda, že?;-)
Kolik plátků jste z uvedeného množství nakrájela, nebo ještě lépe, jak tlusté ty plátky byly?
Děkuji

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2014 19:11

savlinka: díky :-)

savlinka savlinka

15. 10. 2014 17:41

JANI,tak to bych si hned dala:yes::yes::yes:

suslajda suslajda

15. 10. 2014 16:20

Jani musí to být dobrota:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2014 15:01

jan.alois: Hmm, dobrý postřeh! To platí i o jiném mase?

jan.alois jan.alois

15. 10. 2014 14:34

Dámy kupte roštěnou čtrnáct dní předem zabalte do potravinové folie pořádně utáhněte rolováním o kuchyňskou desku. Dejte do lednice pokud umí dva stupně. Za 14 dní vás překvapí svojí měkkou a šťavnatou konsistencí. TZV staření masa.
:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: staření masa doma kotlet prazskeho uzenare guláš pražského uzenáře vyzrávaná roštěná hovězí pražského uzenáře řízek pražského uzenáře steak pražského uzenaře vepřový steak pražského uzenáře starení masa co uvařit z roštěnky co uvařit z nízkého roštěnce top recepty roštěná roštěná dle babicy vepřovy plátek pražského uzenáře maso pražského uzenáře vepřový kotlet pražského uzenáře rostena podle uzenare uvarit roštěnou kuchařka: janadorazinova jak uvarit roštěná

Suroviny: roštěná hovězí, sůl, pepř, olej, slanina, cibule, klobása pikantní, hořčice, okurky sterilované, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Roštěná pražského uzenáře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5EOK