Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 582 kJ / 2 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 30,21 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 375,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pečky (nejdřív tekutiny, pak sypké) a použijeme program Těsto.
Krok 2: Pak znovu propracujeme, nakrájíme na kusy a umotáme rohlíky, které necháme kynout na plechu.
Krok 3: Vykynuté pomašlujeme vejcem, posypeme sýrem a upečeme ve vyhřáté troubě.
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZLn
Moje poznámka
Voňavé rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZLn
Nejnovější recepty
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 1 hodinou
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 14 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 13 minutami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 29 minutami
Dort z palačinek
Martina5672 před 29 minutami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 30 minutami
Tažený štrúdl
Lenuus před 46 minutami
Jablkový perník
collins před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 4 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 5 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 7 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 7 hodinami
Tématické fráze:
americke rohliky,
voňavé domácí rohlíky,
umotání rohlíků,
tvrdé rohlíky,
sýrové rohlíky z domácí pekárny,
rohlíky recept,
domácí noňavé rohlíky,
recepty rohliky,
vonavé rohličky,
recept na kupovaný rohlík,
recept na americké rohlíky,
vonavé domácí pečivo,
recepty z domácí pekárny,
americké domácí rohlíky,
jak dlouho pect rohliky a nakolik,
americký rohlíky,
testo obyc.rohlik,
obyc rohlik,
jak dlouho pect rohliky, aby pečivo nebylo tvrdé,
vonavy rohlik
Suroviny:
voda,
olej,
sůl,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr,
koření americké brambory bylinkové,
sýr nastrouhaný,
vejce
Komentáře (11)
Jani, obyč pečivo peču každý den, tak občas dělám "inovaci", aby to nebylo pořád stejné