Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky na másle a žampionech

Velmi jednoduchý recept, kde žampiony dokonale ochutí maso i omáčku a dají tak základ rychlému obědu či večeři. Pokud k přípravě použijete tlakový hrnec, jídlo bude do hodinky na stole.

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

11. 11. 2014 17:13

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mám ráda chuť másla a žampionů. Jako příloha k tomuto jídlu je u nás nějoblíbenější tarhoňa.

Chtěla jsem přidat pouze fotku k nějakému zdejšímu receptu a přitom jsem zjistila, že tak jednoduchý a u nás tolik osvědčený recept tu není.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika Barvikova

12. 11. 2014 10:18

fajn

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 11. 2014 22:22

To je pěkný receptík Ivulinko:-p:-K:-Ktarhoňu jsem taky neznala,až tady na topkách jsem se s ní seznámila;-);-)ukládám a zkusím,moc se mi to líbí:-p;-):yes:+

tejaja tejaja

11. 11. 2014 22:11

Pepe: Museli ? A nechutila vám? Nám áno, jedli sme ju veľmi radi a rozhodne nie aspoň raz do týždňa. :-D Neverím, že ste ju mali 2-3x týždenne. ;-)

Pepe

11. 11. 2014 22:02

Michaela Medkova:
Nic si z toho nerobte, nedá sa vsetko poznat.
My (za komunistov) sme to museli jest aspon raz do týzdna v skolskej jedálni. Bolo to lacnejsie ako ryza...

Michaela Medkova Michaela Medkova

11. 11. 2014 18:20

spagetka:Ladi, vidím, že mám velké mezery ve vzdělání:-))

Michaela Medkova Michaela Medkova

11. 11. 2014 18:19

ivulinka:Ivanko, děkuji,tak to taky zkusím,;-):-p

spagetka spagetka

11. 11. 2014 17:50

Michaela Medkova: Tarhoňa je fakt výborná, máme ji moc rádi :yes::yes::yes::yes: Jsou to vlastně drobné nočky z nudlového těsta, prostrouhaj se na struhadle, sušej.

ivulinka ivulinka

11. 11. 2014 17:45

Michaela Medkova: ano, Miško, je to těstovina, já ji kupuji v Lidlu za 8,50 Kč a nejdřívě ji na pánvi s nepřilnavým povrchem opeču nasucho do zlatavé barvy, pak teprve zaliji vodu a dál ji vařím jako rýži.

Michaela Medkova Michaela Medkova

11. 11. 2014 17:39

Tak toto by mi moc chutnalo:-p:yes:. Tarhoňa je těstovina:-?

spagetka spagetka

11. 11. 2014 17:23

Supéér a díky za nápad, zrovna mám vyndané plecko a uvažuju, co s ním :yes::yes::yes::-p:-p
A zároveň přiznávám, že mě nenapadlo máslo obalit do mouky a takto zahustit, díky zas jsem chytřejší :yes::yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové plátky na žampionech vepřové na žampionech vepřový plátek na žampionech veprove platky vepřové platky na na žampionech recept na vepřové plátky na žampionech žampiony na másle veprove na masle vepřový plátek na másle veprove platky se zampiony plátky na másle žampiony recepty vepřové plátky recept recepty na vepřové plátky vepřové plátky recepty vepřovy platek veprovi plátek na masle vepřové maso na žampionech žampionové recepty žampiony recept

Suroviny: plátek vepřový, sůl, pepř mletý, žampióny, cibule, mouka hladká, máslo

TopRecepty.cz

Vepřové plátky na másle a žampionech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yORW