Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 499 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,02 g |
Tuky | 115,78 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 189,80 g |
Postup přípravy
Jablka naklademe doprostřed těsta, posypeme strouhankovou směsí a zabalíme. Těsně před vložením do trouby štrůdl zlehka postříkáme studenou vodou. Těsto pak bude křupavější a bude lépe listovat, než pokud ho potřeme vejcem nebo máslem. Pečeme dozlatova.
Zveřejněno 25. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrúdl s opilými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2NB
Moje poznámka
Štrúdl s opilými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2NB
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 3 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 3 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 4 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 4 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 5 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 5 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 6 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 6 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 6 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 6 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 7 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 8 hodinami
Tématické fráze:
bavorský strůdl,
štrůdl s rumem,
jablečné záviny s rumem,
bavorsky štrůdl recept,
hana mochopulu jablečný štrúdl,
těsto na štrůdl s rumem,
recepty na štrůdl,
štrudl s s rumem,
štrudl z jablkama,
zkaramelizovat jablka na strudl,
strouhana jablka s rumem,
jablečná náplň do štrůdlu,
bavorský štrůdl jablečný,
badyán do štrůdlu,
jablečná strudl,
náplň do štrůdlu jablečná,
hana michopulu štrůdl,
bavorsy strudl,
babovka s hnědým rumem,
bavorsky strudel
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
rum,
rozinky,
máslo,
cukr hnědý,
perníčky rumové,
skořice,
koření hřebíček,
badyán
Komentáře (7)