Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,53 g |
| Tuky | 33,51 g |
| Vláknina | 15,81 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 647 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 44,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wLG
Moje poznámka
Hovězí kližka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wLG
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 6 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 7 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 9 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 9 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 1 hodinou
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 5 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 5 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 6 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 6 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 7 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 7 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 8 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka recept,
hovězí kližka,
hovězí na šťávě,
klizka recept,
kližka recepty,
hovězí recepty,
recepty z hovězí kližky,
hovězí klizka v ovocné omáčce,
recepty na hovězi kližku,
hovězí kližka - recepty,
pomalu dušena hovězí klížka,
recepty z hovězí kližka,
recepty klizka,
recepty z kližky,
recept hovězí na štávě,
recept hovězí klížka,
recept na hovězí kližku,
recept na hovězí kližka,
hovezi s ovocem
Suroviny:
kližka hovězí,
šťáva pomerančová,
kůra pomerančová,
zázvor mletý,
feferonka,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)
lubinka:brambory byly uvařené den předem ve slupce a poté na větší pánvičce s malým množstvím rozehřátého oleje prudce osmažené po obou stranách do zlatavé barvy
No, záleží na tom, co si jeden každý představuje pod pojmem "chleba"
U tohoto jídla bych, v případě možnosti volby, dal přednost spíše bílému chlebu (pečivu)
Budu se opakovat, ale moc by mi chutnalo