Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,53 g |
| Tuky | 33,51 g |
| Vláknina | 15,81 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 647 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 44,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wLG
Moje poznámka
Hovězí kližka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wLG
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 24 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka recept,
hovězí kližka,
hovězí na šťávě,
klizka recept,
kližka recepty,
hovězí recepty,
recepty z hovězí kližky,
hovězí klizka v ovocné omáčce,
recepty na hovězi kližku,
hovězí kližka - recepty,
pomalu dušena hovězí klížka,
recepty z hovězí kližka,
recepty klizka,
recepty z kližky,
recept hovězí na štávě,
recept hovězí klížka,
recept na hovězí kližku,
recept na hovězí kližka,
hovezi s ovocem
Suroviny:
kližka hovězí,
šťáva pomerančová,
kůra pomerančová,
zázvor mletý,
feferonka,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)
lubinka:brambory byly uvařené den předem ve slupce a poté na větší pánvičce s malým množstvím rozehřátého oleje prudce osmažené po obou stranách do zlatavé barvy
No, záleží na tom, co si jeden každý představuje pod pojmem "chleba"
U tohoto jídla bych, v případě možnosti volby, dal přednost spíše bílému chlebu (pečivu)
Budu se opakovat, ale moc by mi chutnalo