Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,53 g |
| Tuky | 33,51 g |
| Vláknina | 15,81 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 647 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 44,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wLG
Moje poznámka
Hovězí kližka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wLG
Nejnovější recepty
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 4 hodinami
Plněné bramborové knedlíky škvarky a houbami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 11 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tiramisu roláda s Mascarpone
agibail před 1 hodinou
Zapečené brambory se smetanou a kuřecím masem
Kajkajak před 2 hodinami
Cikánská pečeně z hovězího masa
L.Botosova před 2 hodinami
Langoše z jogurtu
Lucie Hertlova před 4 hodinami
Cuketová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Jitinka před 5 hodinami
Krkovice zapečená se sýrem a zeleninou
MilanKopper před 5 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem a povidly
Blanca2 před 6 hodinami
Třeboňské kapří hranolky
mazlak před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka recept,
hovězí kližka,
hovězí na šťávě,
klizka recept,
kližka recepty,
hovězí recepty,
recepty z hovězí kližky,
hovězí klizka v ovocné omáčce,
recepty na hovězi kližku,
hovězí kližka - recepty,
pomalu dušena hovězí klížka,
recepty z hovězí kližka,
recepty klizka,
recepty z kližky,
recept hovězí na štávě,
recept hovězí klížka,
recept na hovězí kližku,
recept na hovězí kližka,
hovezi s ovocem
Suroviny:
kližka hovězí,
šťáva pomerančová,
kůra pomerančová,
zázvor mletý,
feferonka,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)
lubinka:brambory byly uvařené den předem ve slupce a poté na větší pánvičce s malým množstvím rozehřátého oleje prudce osmažené po obou stranách do zlatavé barvy
No, záleží na tom, co si jeden každý představuje pod pojmem "chleba"
U tohoto jídla bych, v případě možnosti volby, dal přednost spíše bílému chlebu (pečivu)
Budu se opakovat, ale moc by mi chutnalo