Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarák

Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy.

Hodnocení receptu je 5,0 (79×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

16. 3. 2009 19:09

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 711 kJ / 648 kcal
Bílkoviny66,46 g
Tuky33,89 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 348 mg
Sodík 523 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy18,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když jsme podle tohoto receptu tatarák připravili, vždy byli všichni spokojeni.

Raději upozorňuji, že tento tatarák není vhodný pro děti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

matej

6. 3. 2016 18:42

uplná lahudka :-p:yes:proste gusto mnammam:-)

Michaela Medkova Michaela Medkova

6. 2. 2015 15:51

Tataráček je u nás taky v oblibě:-p:-p:-p,úplně slintám:-8. Česnek dávám až na topinku,cítím tu vůni

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2015 14:01

Míša:;-):-)

Míša

6. 2. 2015 12:12

My ho také milujem, já nepřidávám olej ale červenou papriku a na jemno nakrájenou kys. okurku. Musím se držet abych ho nesnědla sama než ho dám na stůl.

Stefan

29. 8. 2014 15:35

Dobrý recept, len sa trošku zabudlo na zomletie, naškrábanie alebo nakrájané na malé kúsočky sviečkovej hovädzej...:-8

casino

6. 12. 2013 11:37

"Tatarák - na vlastní nebezpečí"? Pročpak:-?
Toto je na vlastní nebezpečí http://www.labuznik.cz/recept/sebevrazda/ ale ještě žiju, ještě dejchám...):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2013 20:00

savlinka: Díky Jani za foto!! :-D

savlinka savlinka

21. 9. 2013 18:48

Jani dělám ho úplně stejně;-):yes:dnes byl k večeři;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 12. 2012 15:40

sunny.sofi: Děláme ho už léta a taky nám moc chutná;-)

sunny.sofi sunny.sofi

23. 12. 2012 14:24

I když je tu více receptů na tatarák, tenhle se mi líbí moc, už se těším, jak ho na Silvestra zkusím:-p:-p:-p Bodík je jasný:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2012 14:02

Andy78: díky, to je taková klasika, kterou buď milujeme, nebo holt nejíme;-)

Andy78 Andy78

8. 11. 2012 21:35

Dělala jsem na večeři :-) byl výborný :-)) :yes: :yes: :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 4. 2012 11:12

suslajda: No, v řezníku se dá koupit v takovém střívku, takže si to doma jen dodělám, jak mám ráda, ale v restauraci se tatarák dělá jen na akcích na přání hostů.

suslajda suslajda

25. 4. 2012 11:03

:-Ku nás je normálně jsem ráda alespoň se s ním nemusím matlat doma;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 4. 2012 10:52

suslajda: tak to se divím, u nás v nabídce menu není. :-(

1 2 3 4 5 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarak tatarák recept jak ochutit tatarák domácí tatarák recept na tatarák recept tatarák domaci tatarak recept ingredience na tatarák ingredience na hovězí tatarák recept tatarák z falešné svíčkové tatarský biftek recept jak dochutit tatarák tatarsky biftek recept na hovezi tatarak příprava tataraku tatarak ingredience hovezi tatarak tatarak z hoveziho masa recepty tatarák maso na tatarák

Suroviny: svíčková hovězí, kečup sladký, omáčka worcesterová, hořčice, chilli tekuté, olej, cibule, česnek, žloutek, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Tatarák

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31B9