Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš 2

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Cucice

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 239 kJ /
774 kcal
Bílkoviny112,10 g
Tuky36,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso a cibuli nakrájíme na kostičky, kolik masa tolik cibule. Krok 2: Do papiňáku dáme sádlo a necháme ho rozehřát, přidáme cibuli. Cibuli osmahneme dotmava, neboť cibule dělá výchozí barvu. Přidáme papriku, promícháme, vložíme maso a orestujmeme. Zalijeme vodou, přidáme česnek, kmín, pepř a uzavřeme. Necháme 1,5 hodiny dusit. Krok 3: Guláš zahustíme tmavou jíškou, přidáme majoránku, dochutíme, každý jak má rád.

Zveřejněno 26. 1. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E2Wg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E2Wg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (32)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

jarda Kadic: teliatko:-D:-D:-D

Guláš bol dobrý, v podstate nič nové v recepte nie je. Ale v kuchte som robila tak ako vždy, 40 minút ( od začatia syčania ventilu ). 1,5 hod je aj na hovädzie mäso v tlakovom hrnci veľa. ;-)

Dajda: :-) zítra sem dám fotky mého guláše :) dneska vařeno hodinu a půl v papináku a je výborny ;-)

Cucice: V tom mém by rozhodně bylo. Jste si jistá, že Vám poklice dobře těsní? ;-)

Věra Šafářová 27. 1. 2015 13:19
Dobrý den, nevím zda 1,5hod dusit v papiňáku není až moc já nechávám 10min od bobu varu ale jinak dochucuji stejně a je moc :-)výborný,Věrka

Ať si každý dělá guláš jak chce ;) já ho dělám takhle a všichni co ho jedli jsou spokojení ;-)

rulik:Dělám to tak už 2 roky a nikdy to nebylo na kaši. ;-)

petra: Pravdu díš, chlebem je to nejlepší, guláš získá takovou "šlemovitost" kterou aspoň já mám rád. :-p

Ta doba na papiňák je opravdu moc, pokud mám mladé, kvalitní maso, souhlas s jitkou, že papiňák nepotřebuju. Pokud staré, tak to myslím ani ten papiňák nezachrání. Ale jinak bych to maso v papiňáku dělala max. 35 - 40 minut.

Jiří Rokyta 27. 1. 2015 09:28
Obyčejná kvalitní klasika.

hosta: Naproeto souhlasím. taky jsme dělávala v papiňáku, ale není to ono. ;-)

1,5 hodiny v papiňáku je veľa, to by bolo na kašu

hosta: No každý to dělá po svém. Já jsem zvyklá na papiňák ;)

Tématické fráze:
hovězí guláš, kolik masa na guláš, hovězí guláš v papiňáku, hovězí guláš recept, kvalitni gulas, hovězí guláš recepty, kolik cibule do guláše, kvalitni hovezi gulaš, hovězí guláš top recepty, hovězí guláš z papiňáku, hovezy gulas kolik sadla?, tmavý hovězí guláš, kolik cibule na gulas, jak udělat tmavou jíškou do guláše, hovezi gulas v kuchte, pečený hovězí guláš v papiňáku, kvalitní tmavý gulaš, kolik minut hovězí v papiňáku, jak usmažit cibulku na guláš recept, hovezi tmavy guláš

Suroviny:
maso hovězí, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, jíška, sůl, pepř, kmín celý, česnek, majoránka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu