Red velvet dort + cream cheese icing
Je elegantní, sladký, zamilují si ho příznivci jemných a nadýchaných dortů. S jeho sametovým hladkým krémem, je ideální volbou pro každou slavnostní příležitost. Vyniká nejen svou chutí, ale i vzhledem ať už jako dort na svatbu, narozeniny, nebo jiný významný moment.
Suroviny pro 1 kus
Forma 20 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 034 kJ / 7 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 286,73 g |
Tuky | 421,45 g |
Vláknina | 14,67 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 6,19 g |
Sůl | 14,09 g |
Sacharidy | 731,53 g |
Postup přípravy
Korpus je dobré péct 2 dny před servírováním.
Zveřejněno 31. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Red velvet dort + cream cheese icing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqop
Moje poznámka
Red velvet dort + cream cheese icing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqop
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 hodinou
Krenex
dragomirac před 2 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 3 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 4 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 4 hodinami
Tématické fráze:
red velvet tradiční recept,
cream cheese,
nejlepší red velvet,
red velvet,
sýr cream cheese,
nejlepší velvet dort,
jak udělat icing,
red velvet dort bez tuku,
dort red,
red velvet recept,
dort z podmáslí,
jak udělat cream cheese,
red velvet bez kakaa,
smetanový sýr philadelphia 1kg,
philadelfie cream,
korpus red velvet recept,
dort redvelvet,
recepty dort cheese,
sýru cream cheese,
nejlepší red velvet recept
Suroviny:
mouka hladká,
podmáslí,
cukr moučkový,
olej,
škrob kukuřičný,
kakao,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
potravinářské barvivo,
sůl,
sýr smetanový,
smetana ke šlehání,
cukr moučkový,
máslo,
extrakt vanilkový
Komentáře (1)