Red velvet dort + cream cheese icing
Je elegantní, sladký, zamilují si ho příznivci jemných a nadýchaných dortů. S jeho sametovým hladkým krémem, je ideální volbou pro každou slavnostní příležitost. Vyniká nejen svou chutí, ale i vzhledem ať už jako dort na svatbu, narozeniny, nebo jiný významný moment.
Suroviny pro 1 kus
Forma 20 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 33 034 kJ / 7 895 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 286,73 g |
| Tuky | 421,45 g |
| Vláknina | 14,67 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 6,19 g |
| Sůl | 14,09 g |
| Sacharidy | 731,53 g |
Postup přípravy
Korpus je dobré péct 2 dny před servírováním.
Zveřejněno 31. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Red velvet dort + cream cheese icing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqop
Moje poznámka
Red velvet dort + cream cheese icing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqop
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 50 minutami
Kinder řezy
Ashelin před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivuss před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 4 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 5 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 7 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 7 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 8 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 8 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 9 hodinami
Tématické fráze:
red velvet tradiční recept,
cream cheese,
nejlepší red velvet,
red velvet,
sýr cream cheese,
nejlepší velvet dort,
jak udělat icing,
red velvet dort bez tuku,
dort red,
red velvet recept,
dort z podmáslí,
jak udělat cream cheese,
red velvet bez kakaa,
smetanový sýr philadelphia 1kg,
philadelfie cream,
korpus red velvet recept,
dort redvelvet,
recepty dort cheese,
sýru cream cheese,
nejlepší red velvet recept
Suroviny:
mouka hladká,
podmáslí,
cukr moučkový,
olej,
škrob kukuřičný,
kakao,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
potravinářské barvivo,
sůl,
sýr smetanový,
smetana ke šlehání,
cukr moučkový,
máslo,
extrakt vanilkový
Komentáře (1)