Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 583 kJ / 5 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,51 g |
Tuky | 306,40 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 535,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obrácený koláč Tarte Tatin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zE4Z
Moje poznámka
Obrácený koláč Tarte Tatin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zE4Z
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 6 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 18 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 10 minutami
Cibulová polévka
drutek73 před 51 minutami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 1 hodinou
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 3 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 7 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
obraceny kolač,
obrácený koláč dita p,,
obrácený hruškový koláč s karamelem,
obrácené koláče,
obrácený koláč podle dity p,
tarte tatin dita p,
tarta tatin,
obrácený koláč dity p.,
tarte tatin dita p obraceny jablecny kolac,
obrácený koláč dita p,
obrácený koláč tarte tatin,
obrácený koláč na pánvi,
obrácený koláč podle dity p.,
hruškový tarte tatin,
tarte tatin hruskovy,
obraceny.kolac,
obrácený koláč dita p.,
obrácený koláč dity p,
obrácený švestkový koláč tarte tatin,
kolač obrácený
Suroviny:
jablko,
cukr krupice,
máslo,
cukr krupice,
máslo,
vejce,
smetana zakysaná,
vanilkové aroma,
mouka hladká,
sůl,
kypřící prášek,
skořice
Komentáře (7)