Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 015 kJ / 721 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,36 g |
| Tuky | 55,72 g |
| Vláknina | 5,34 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 2,33 g |
| Sůl | 5,80 g |
| Sacharidy | 18,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z čerstvého lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kll5
Moje poznámka
Tataráček z čerstvého lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kll5
Nejnovější recepty
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Domácí veka
Přidáno před 14 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sedlácké fondue
vitula1 před 2 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 14 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 14 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 15 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 17 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 17 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 20 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 21 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 21 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší tatarák z lososa,
jaroslav lososem,
čerstvý losos-recepty,
tatarák z lososa recept,
pomazánka z cerstveho lososa,
cersvy losos recepty,
salát z čerstvého lososa,
lososový tatarák s parmazánem,
recept na tatarak z lososa,
tatarák z lososa nejlepší,
jak upect lososa to recept,
pomazánka z cerstveho lososa recept,
uzený losos tataráček,
recept na tataraka z čerstveho lososa,
recept na tataráček z lososa,
recepty tatarák,
tatarák po francouzku,
tataráček z lososa,
tataráček z lososa,
francouzky tatarak z lososa
Suroviny:
losos,
hořčice francouzská,
sůl,
pepř,
parmazán,
cibule šalotka,
kopr čerstvý,
citron
Komentáře (5)