Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 015 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,36 g |
Tuky | 55,72 g |
Vláknina | 5,34 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 18,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z čerstvého lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kll5
Moje poznámka
Tataráček z čerstvého lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kll5
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 6 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 33 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 2 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 5 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší tatarák z lososa,
jaroslav lososem,
čerstvý losos-recepty,
tatarák z lososa recept,
pomazánka z cerstveho lososa,
cersvy losos recepty,
salát z čerstvého lososa,
lososový tatarák s parmazánem,
recept na tatarak z lososa,
tatarák z lososa nejlepší,
jak upect lososa to recept,
pomazánka z cerstveho lososa recept,
uzený losos tataráček,
recept na tataraka z čerstveho lososa,
recept na tataráček z lososa,
recepty tatarák,
tatarák po francouzku,
tataráček z lososa,
tataráček z lososa,
francouzky tatarak z lososa
Suroviny:
losos,
hořčice francouzská,
sůl,
pepř,
parmazán,
cibule šalotka,
kopr čerstvý,
citron
Komentáře (5)