Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 524 kJ / 1 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,70 g |
Tuky | 70,50 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 762 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí "blaho v hubě" na mrkvi s javorovým sirupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A2Z7
Moje poznámka
Krůtí "blaho v hubě" na mrkvi s javorovým sirupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A2Z7
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 10 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 18 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno 10. 5. 2025 21:05
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno 10. 5. 2025 18:39
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno 10. 5. 2025 17:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pesto z medvědího česneku
MartaStehlikova před 3 hodinami
Hrachová polévka II.
Kajkajak před 3 hodinami
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
LenkaHor před 4 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Ilias před 4 hodinami
Pudinkovo-tvarohové polštářky
poirotka před 5 hodinami
Boloňská omáčka
poirotka před 5 hodinami
Zeleninová polévka vařená opačně
poirotka před 5 hodinami
Rychlá meruňková buchta
petra.tumova před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Knota před 5 hodinami
Řecké brambory s řapíkatým celerem
Alicia8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
markéta šichtářová houba kniha,
šichtaříková recepty,
zelenina s javorovým sirupem,
kureci jatra s javorovym sirupem,
sichtarova kucharka,
marketa sichtarova kucharka,
krůtí v mrkvi,
citliva kucharka sichtarova,
kuře s javorovým sirupem,
markéta šichtařová recepty,
šichtařová recepty,
bloho v hubě,
šichtařová recept,
šichtařová citlivá kuchyně,
markéta šichtařová kniha citlivá kuchyně,
pečeme s javorovým sirupem,
markéta šichtařová recept,
citlivá kuchyně aneb štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně!,
recepty sichtarova
Suroviny:
mrkev,
stehno krůtí,
rozmarýn,
sirup javorový,
olej,
sůl
Komentáře (4)