Polévka z vepřového masa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 719 kJ / 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,26 g |
| Tuky | 53,57 g |
| Vláknina | 9,78 g |
| Cholesterol | 403 mg |
| Sodík | 352 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 36,70 g |
Postup přípravy
Podáváme s uvařenými krupkami.
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z vepřového masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wABz
Moje poznámka
Polévka z vepřového masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wABz
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 20 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 22 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno 17. 12. 2025 09:21:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 30 minutami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 1 hodinou
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 1 hodinou
Klášterské řezy
Anickamanicka před 1 hodinou
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 3 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 8 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 13 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 14 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 14 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 14 hodinami
Tématické fráze:
polévka z vepřového masa,
polévka z mletého vepřového masa,
polevka z vepřového vepřového masa,
polévky z vepřového masa,
gulášová polévka z vepřového masa,
polivka z vepřového masa,
polevka s veproveho masa,
polévka z veproveho,
recept na polévku z vepřového masa,
vepřové maso na polévku,
recepty pro bezzubé,
polévka s vepřovým masem,
polévka z vepřového masa s kroupami,
vepřový krém polévka,
veprove polévky,
jaké vepřové maso na polévku,
polevka z veprovym masem,
polevka y veproveho masa y kroupami,
polévky s vepřového masa,
polévka z vepřového kolena
Suroviny:
ořez vepřový,
zelenina kořenová,
cibule,
vejce,
sádlo,
mouka,
sůl,
pepř,
mléko,
nať petrželová,
kroupy
Komentáře (10)
pochválim a dám bod.
Mýt čí nemlít, toť otázka
Já bych myl, ale avšak nemlel, anóbrž sekal jak uvedeno v rcp
Yanull, máte pravdu, lepšie je mäso umyť
Yanull: neviem, prečo treba v receptoch pripomínať, že každé mäso sa má pred úpravou umývať.