Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 759 kJ / 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,34 g |
| Tuky | 30,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 588 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 8,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwr
Moje poznámka
Vepřové plátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwr
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 6 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 6 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 20 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno 18. 12. 2025 15:57:57
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 20 minutami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 43 minutami
Vaječný koňak
Vigousek před 1 hodinou
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 1 hodinou
Tvarohová štola
Pavlina3 před 2 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 2 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřové plátky recepty,
sos k vepřovému masu,
sos na veprove maso,
sos na maso,
vepřové plátky recept,
sos k masu,
veprovy sos,
jak udělat sos k masu,
sos k rýži,
vepřový plátek recept,
recepty vepřové plátky,
recept na vepřové plátky,
recept vepřové plátky,
vepřové plátky maso recepty,
vepřový maso na plátky recept,
recept na sos k masu,
recepty z vepřových plátků,
sos pod maso,
španělský ptáček naruby
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
okurky sterilované,
vejce,
salám točený,
masox,
hořčice,
podravka,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (5)