Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 759 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,34 g |
Tuky | 30,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 8,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwr
Moje poznámka
Vepřové plátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwr
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 3 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 54 minutami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 2 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 2 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 15 hodinami
Krenex
dragomirac před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřové plátky recepty,
sos k vepřovému masu,
sos na veprove maso,
sos na maso,
vepřové plátky recept,
sos k masu,
veprovy sos,
jak udělat sos k masu,
sos k rýži,
vepřový plátek recept,
recepty vepřové plátky,
recept na vepřové plátky,
recept vepřové plátky,
vepřové plátky maso recepty,
vepřový maso na plátky recept,
recept na sos k masu,
recepty z vepřových plátků,
sos pod maso,
španělský ptáček naruby
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
okurky sterilované,
vejce,
salám točený,
masox,
hořčice,
podravka,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (5)