Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 764 kJ / 4 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 729,61 g |
Tuky | 190,20 g |
Vláknina | 43,85 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 6,13 g |
Sůl | 15,33 g |
Sacharidy | 66,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Consommé z bizona
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZROR
Moje poznámka
Consommé z bizona
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZROR
Nejnovější recepty
Čalamáda
Přidáno před 56 minutami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 1 hodinou
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 18 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno před 23 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno 12. 9. 2025 14:11:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 26 minutami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 56 minutami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 1 hodinou
Cuketové Míša řezy
Beruna před 2 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
Ellen1 před 4 hodinami
Koprová omáčka
albatevi před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z bizona,
bizon recepty,
maso z bizona,
bizon recept,
maso z bizona recepty,
recepty bizon,
bizon recepty,
recept na bizona,
recepty na bizon maso,
recept bizon,
consomé z pomalého hrnce,
bizoni maso priprava,
bizon maso příprava,
recepty na bizona,
pokrmy z bizona,
receptz z bizona,
bizoní recepty,
recept na maso z bizona,
bizoni maso priprava,
vaříme z bizona
Suroviny:
bizoní kost,
cibule,
voda,
bizoní maso,
česnek,
sůl,
cukr,
mrkev,
celer,
pórek,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř,
petrželka,
bizoní maso,
mrkev,
celer,
pórek,
bílek
Komentáře (10)
Moc hezky popsaný recept