Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 150 kJ / 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,50 g |
Tuky | 19,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPZ6
Moje poznámka
Pórková polévka s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPZ6
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 26 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 39 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 44 minutami
Cibulová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 10 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 15 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 16 hodinami
Tématické fráze:
pórková polévka s bramborem,
porková polévka s bramborem recept,
recept na porkovou polévku s bramborem,
italská pórková polévka recept,
pórková polévka s bramborem a mrkví,
italska pórková polévka,
recept pórková polévka s bramborem,
bramborovo porková polévka,
pórková polévka s bramborama,
porkova polevka italska,
porkova s bramborem,
porkova polivka s bramborem
Suroviny:
voda,
mléko,
pórek,
brambory,
kmín celý,
sůl,
pepř,
koření italské bylinky,
sádlo,
bujón slepičí,
petržel,
sýr tavený
Komentáře (4)