Pečená kachní stehna na medu, s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 18 290 kJ / 4 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,25 g |
Tuky | 66,73 g |
Vláknina | 90,48 g |
Cholesterol | 304 mg |
Sodík | 6,91 g |
Sůl | 16,21 g |
Sacharidy | 784,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Protože se z raných brambor knedlíky dělají špatně a staré už na trhu nejsou, lze použít i směs na bramborové knedlíky v prášku. Jsou jedlé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 2. 2023 14:24
Dnes jsem dělala k obědu a muž mi řekl, že lepší kačenu snad v životě neměl.
Podávala jsem se “solamylákem”(bavorský knedlík), ten máme ke kachně totiž nejraději. Recept si ukládám a mám obavu, že kačenu už jinak dělat nebudeme
Podávala jsem se “solamylákem”(bavorský knedlík), ten máme ke kachně totiž nejraději. Recept si ukládám a mám obavu, že kačenu už jinak dělat nebudeme
18. 9. 2022 11:49
Super ???????????? recept
10. 9. 2019 20:32
"...dusíme asi 90 minut."
Děkuji za to červené zelí
Dělávám ho zřídka a vždy zapomenu že se liší nejen v barvě
***
Dnes jsem pekl káču pro dva a že se zelím...
Bílé bylo velikosti koňské hlavy, tak jsem koupil hlávčičku červeného...
Po půlhodině na plotně by bílé zelí bylo OK a mi napadlo, že jsem asi koupil atrapu a zelí si zřejmě myslelo, že ho dusím jen tak z plezíru a ne k jídlu...
Zagůglil jsem a našel tento rcp...
Mezitím se zelisko stihlo připálit a přišlo tedy do dalšího kastrolu...
Uvaříno bylo za 60 minut...
No, snad už si zapamatuju, že není zelí jako zelí, že
Děkuji za to červené zelí
Dělávám ho zřídka a vždy zapomenu že se liší nejen v barvě
***
Dnes jsem pekl káču pro dva a že se zelím...
Bílé bylo velikosti koňské hlavy, tak jsem koupil hlávčičku červeného...
Po půlhodině na plotně by bílé zelí bylo OK a mi napadlo, že jsem asi koupil atrapu a zelí si zřejmě myslelo, že ho dusím jen tak z plezíru a ne k jídlu...
Zagůglil jsem a našel tento rcp...
Mezitím se zelisko stihlo připálit a přišlo tedy do dalšího kastrolu...
Uvaříno bylo za 60 minut...
No, snad už si zapamatuju, že není zelí jako zelí, že
18. 3. 2018 13:37
Dovolila jsem si přidat foto, pokud nevadí, že mám klasické bramborové knedlíky z vařených brambor
18. 6. 2017 13:00
Můj manžel "Gurmán" si pochutnal a já s ním. Udělala jsem nějaké modifikace, ale ve výsledku výborné, byť jsem dělala kachnu poprvé a červené zelí také.
15. 6. 2015 14:45
alena.kyp: nejsem se svými zkušenostmi s vařením bosáků a drbáků sám - i Dadalova kuchařka u nich uvádí 35 - 45 minut a u bramborových knedlíků obyčejných, kdy i na obalu sáčku v návodu na vaření je napsáno 15 - 20 minut zkuste vařit 30 - 35 minut a zjistíte, že jsou nejen lepší, ale hlavně kypřejší a více ssají šťávu. Ale to je váš problém a vy si ke svým receptům pište, co cítíte a jak to vaříte vy a jak to tedy chutná vašim bližním...
15. 6. 2015 11:21
No maucta, to je nadílka. Kača skoro sama volá "pusť se do mne, ztrestej mne" a zelíčko s knedlíčkama tomu jen sekundují. Fakt paráda
15. 6. 2015 11:14
Teda klobouk dolů a hluboce se uklonit. Jakej já dostal při čtení hlad
Koupím stehna a jde se na to
Samozřejmě veliký bod
Koupím stehna a jde se na to
Samozřejmě veliký bod
15. 6. 2015 08:19
Dobrý obídek ale co se na těch drbácích vaří 40-50minut oprav to prosím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový bochníček
Přidáno před 6 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Fit salát
Přidáno před 19 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 18 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 42 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 54 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 3 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 4 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Hostina na svatého Martina: Připravte si šťavnatou pečenou husu se zelím a knedlíky!
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: pečená kachna na medu pečená kachni stehna pečená kachní stehna se zelím kachni stehna pečené kachní čtvrtky kachní stehna se zelím kachni stehna recept pečené kachní stehno pečená kachna v troubě na medu dušené červené zelí ke kachně jak dlouho pect kachni stehna pečená kachna pecene kachni stehna pečená kachní stehna recept pečena kachna na na medu kachni stehna na zeli kachní čtvrtky na medu kachna na medu kachní stehno priprava pečená kachna se zelím
Suroviny: stehno kachní, karotka, cibule, jablko, kmín celý, sůl, česnek, med, ocet balsamiko, zelí červené, sádlo, cibule, voda, jablko, rozinky, bobkový list, koření hřebíček, sůl, mošt jablečný, cukr hnědý, víno červené, koření hřebíček, nať cibulová, brambory, sůl, vejce, mouka hrubá, cibule, brambory, sůl, česnek, mouka hladká
Pečená kachní stehna na medu, s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wlRg
9 názorů