Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cheesecake

I ten, kdo cheesecake nikdy nepekl, zvládne ho podle popisu autorky určitě hned napoprvé. Sušenkový základ a jemný sýrový krém tvoří dokonalou kombinaci chutí. Srozumitelně popsaný recept na skvělý cheesecake nadchne každého strávníka.

Hodnocení receptu je 5,0 (142×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby chladnutí

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby chladnutí)

29. 3. 2009 15:54

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie21 005 kJ / 5 020 kcal
Bílkoviny118,60 g
Tuky284,51 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 1,69 g
Sůl3,81 g
Sacharidy493,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: časopis Apetit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

26. 8. 2012 16:06

Ahoky všichni, kterým jsem neodpověděla. Jsem ráda, že se recept ujal, u někoho se povedl výborně, u někoho méně, ale jsem ráda za každý komentář s vlastní zkušeností a třeba i příspěvkem, jak to jde udělat ještě lépe. Toho si vážím.:-K:yes:

Veru

26. 8. 2012 09:26

Dort sem delala jeste s rozmixovanyma ostruzinama a byl vyborny :) jenom kdyz sem ho pekla podle navodu tak byl porad tekuty. nechala sem ho tam pak asi dalsich 20 minut na 110 stupnich a pak sem se na to vykaslala a dala sem ho tam na 200 a byl za chvili hotovy :D ale skvely recept dekuju :)

urbaan

24. 8. 2012 22:51

ahojte=)) děkuju za fajn recept, srozumitelný postup:-) cheesecake už mi odpočívá v ledničce a behem 5 minut bylo z celeho "dortu" 2/4 :D
Dávám bod, moc dobré! děkuji =)

Pavla

19. 8. 2012 12:06

já už tento dortík taky pekla... náplň tvaroh a Lučina a méně cukru. Náplň krásně tuhá, nic neteklo, pekla na roštu, pod ním plech s vodou. Byl luxusní, nejlepší!!! Moc moc děkuji a rozhodně doporučuji!:yes:

Albinka

8. 8. 2012 13:18

tak včera jsem poprvé upekla tento dort, který byl celkově můj první dort v životě, jakože samostatně bez žádné pomoci a rady :) a povedl se na výbornou, akorát bych tam dala míň cukru a pekla jsem ho tedy tak o 30min déle!, jinak by byl asi ještě dost tekutý, ale zas na druhou stranu jsem to dělala v plynové troubě, tak nevím, jestli to mělo nějaký vliv. Ale recept vřele doporučuju ;)

marketa

23. 7. 2012 23:02

ahojky Všem.

Dnes jsem delal poprve tento dortík a modlim se aby mi vyšel delaa jsem přesne podle receúptu jen jsem dala jen mascarpoone a dve pomazankoví másla a tu smetanu.na zaklad sušenky BEBE pekla jak se psalo v receptu a už se je v lednici... jen z te formy lehce vyteklo maslo z tech sušenek a troška kremu ze spod. JEN mám strach je to na středu pro meho přitele má svatek a doufam,že do te doby ztuhne a až ho rozkrojí tak nevyteče

Lenka

14. 7. 2012 20:04

Tohle je nejlepší recept:-)povedený hned na první pokus.Komu dělá potíže doporučuji mascarpone,je mnohem hutnější.Ještě lepší a levnější varianta je Mascar z Polné,prodává se v maloobchodní síti Hruška(dá se i doobjednat na přání:-))http://www.toprecepty.cz/recept/4346-cheesecake/http://www.toprecepty.cz/recept/4346-cheesecake/

Lucka

13. 7. 2012 23:05

Kamilka:Ahoj kamilko, je mi 14 let a tento dort se mi podařil bez chyby, nevím čím to je, asi rukama. Recept je dobrý, kamilka asi moc ne-ee:))

AdelaFor

12. 7. 2012 14:22

Betty: pouze dno

Betty

12. 7. 2012 13:12

Tím pečícím papírem mám potáhnout celou formu nebo pouze dno???;-)

Bara

29. 6. 2012 22:36

chce to nechat dele tuhnout kdyz jsem ho zkusila rozkrojit po 15hodinach stale tekl a po asi 26hodinach uz byl super ted ho zkusim nechat dele pect a uvidim jestli bude tuhnuti rychlejsi jinak je moc dobry:yes:

duliska

23. 6. 2012 17:49

Zkoušela jsem recept už po druhý a nemůžu si stěžovat :) Jen jsem napodruhé přidala trochu pudinkového prášku (pro použití za studena), protože prvně mi krém hodně tekl, a povedlo se, teď je to tak, jak má být. Dávám :yes:

Barborka

22. 6. 2012 22:15

Cheescake znám ze Skotska, baštili jsme ho tam snad každý den. Snad se mi povede alespoň z poloviny tak dobrý, jako jsme si dávali tam :)

AdelaFor

14. 5. 2012 07:25

Kamilka: já ho dělala z tučných tvarohů, možná je to taky tím a měla jsem v troubě kastrůlek s vodou aby bylo v troubě vlhko.

Kamilka

14. 5. 2012 05:59

Ten dortík se mi roztékal celý.Měla jsem ho tam 10 min. na vyšší teplotu a pak 20min. na 110°C a ještě jsem ho dopékala 10 min. navíc.Mascarpone se mi včera po rozkrájení roztékalo jak vodopád a celé.

1 9 10 11 12 13 17

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: cheesecake recept originál mascarpone recepty dort chesse cheescake recepty chesse nepečený cheescake recept chesse cake chesse cake recept cheesecake s mascarpone chease cake recept chesecake chessecake top recepty chiskake cheesecake recept originál nepečený chess cake recept chesscake cheesecake z mascarpone recepty chesse recept cheescake nejlepší cheesecake

Suroviny: sušenky bebe, máslo, máslo, pomazánkové máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, šťáva citronová, vejce, žloutek, smetana zakysaná, smetana zakysaná, cukr moučkový, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Cheesecake

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KO1G