Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 401 kJ / 96 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 3,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 19,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční hříbková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66BR
Moje poznámka
Sváteční hříbková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66BR
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 20 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 20 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 4 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 5 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 7 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 7 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 8 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 12 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 12 hodinami
Tématické fráze:
hřibová polévka s bramborem,
hřibová polévka s čerstvých hub,
hribkova omáčka se smetanou,
hříbová polévka,
hříbová polévka s brambory,
domácí hřibová polévka,
hřibová polévka se smetanou,
hřibová omáčka s čerstvých hub,
sváteční houbová polévka,
hříbková omáčka,
hribkova polivka,
hřibová polévka s bramborama,
recept na hříbkovou polévku,
hribova polevka recept,
hříbková omáčka recept,
bílá hříbková omáčka,
bílá houbová omáčka,
hříbková polevka se smetanou,
bílá houbová polévka,
sváteční hřibová polévka
Suroviny:
houba hřib,
máslo,
kmín celý,
bujón zeleninový,
mrkev,
brambory,
koření nové koření,
pepř,
nať petrželová,
mouka hladká,
česnek
Komentáře (8)