Postup přípravy
Krok 1: Těstoviny dejte vařit do osolené vody.
Krok 2: Lanýž omyjte a i se slupkou nastrouhejte najemno (pokud nevaříte pro deset lidí, tak ne celý!). Přidejte olivový olej, drcený česnek a mořskou sůl, promíchejte, poté nechte chviličku zpěnit na pánvičce.
Krok 3: Špagety slijte, ihned smíchejte s lanýžovým pestem, dochuťte čerstvě mletým pepřem a podávejte.
Zveřejněno 21. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s černým lanýžem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPgl
Moje poznámka
Špagety s černým lanýžem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPgl
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 minutou
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 49 minutami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 15 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 15 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 hodinami
Tématické fráze:
lanyzove spagety,
recepty s lanýži,
těstoviny s lanýži,
spagety s lanyzovym olejem,
lanyzove pesto recepty,
recepty s lanýžem,
lanýže s s olivami recepty,
lanýžové špagety recept,
lanýžové pesto,
vejce s lanýžem,
recepty z lanyzem,
recepty s lanyzema,
pasta s lanýže recepty,
testoviny s cernym lanyzem,
lanižové pěsto recepty,
čokoládové špagety,
lanyžove pesto recept,
lanyz s olivami,
steak s lanyzem,
lanýžove špaget
Suroviny:
těstoviny špagety semolinové,
olej olivový,
česnek,
lanýž černý,
sůl,
pepř
Komentáře (4)