Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 340 kJ / 1 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,60 g |
Tuky | 55,10 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 60,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky ošúpeme a narežeme na kolieska. Mäso nakrájame na kocky.
Krok 2: Na rozpálený olej dáme mäso a opečieme ho, kým sa nezatiahne. Potom pridáme zemiaky, posypeme rascou a za stáleho miešania opekáme cca 5 minút.
Krok 3: Nakoniec vložíme nakrájané paradajky, stiahneme teplotu a prikryté dusíme, kým nie je mäso mäkké. Ak paradajky pustia málo šťavy, podlejeme trošička vriacou vodou.
Krok 4: Hotové jedlo necháme zakryté cca 10 min dôjsť a podávame so zeleninou.
Zveřejněno 11. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opékané jehněčí maso s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPpY
Moje poznámka
Opékané jehněčí maso s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPpY
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 13 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 14 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 16 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí maso recepty,
recepty na jehněčí,
jehneci maso s bramborem
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
olej,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
rajče
Komentáře (5)