Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 761 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,49 g |
Tuky | 33,09 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 88,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné zelné závitky na leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag9B
Moje poznámka
Plněné zelné závitky na leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag9B
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 34 minutami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 17 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 36 minutami
Kuřecí čína
Cikitaka před 40 minutami
Švestková buchta
ctomala před 59 minutami
Švestková povidla
ctomala před 1 hodinou
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 4 hodinami
Tématické fráze:
zelné závitky,
zelné závitky plněné rýží,
zelný závitek,
plněné zelné zavitky,
recept na zelné závitky,
zelné závitky s maso s lečem,
plneni zelni listy,
plnění zelné listy,
lahev leca,
zelný závitek recept,
zelny závitky recept,
recepty na na lečo,
jak vykrojit kostal z cele hlavkx zeli,
zelné zavitky plnění,
zelne závitky recept,
plněné zelné listy,
mleté maso s rýží,
závitky plnění zelnou směsí,
plněné vepřové závitky,
zelné závitky z veproveho mas
Suroviny:
zelí hlávkové,
maso vepřové mleté,
rýže,
vývar,
koření adžika,
cibule,
vejce,
lečo,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
jíška máslová
Komentáře (4)