Kuřecí játra na cibulce a červené kapii

Drahos z kamene Kuchař: Drahos z kamene

Doba přípravy: 30 4 porce Drůbeží maso 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

1 kg kuřecích jater
sádlo
1 červená paprika
2 cibule
sůl
pepř
chilli koření
brambory
kmín
rukola
kukuřice
jarní cibulka
ředkvička
pomeranč
citron
šalotka
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Játra umyjeme, nakrájíme. Cibuli a kapii taky nakrájíme. Rozpálíme pánev, dáme sádlo, přidáme cibuli a kapii a játra. Dělejte to opravdu na sádle a jenom chvíli, asi tak 5 minut.

  2. Játra by se neměla dělat dlouho, popepříme, trochu chilli, na konec osolíme. Brambory uvařte a potom je na chvíli dejte do grilu. Sálat jenom polijete šťávou z citronu a pomeranče. Přidejte trochu tatarky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí játra na cibulce a červené kapii

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kureci játra na cibulce játra na cibulce jak dlouho dělat kureci játra kuřecí játra na cibulce s rýží kuřecí játra na cibulce s bramborem kuřecí játra recept kuřecí játra recepty kuřecí játra na cibulce s paprikou recept játra s červenou kápijí jak dlouho delat jatra kuřecí játra recepty kuřecí játra na cibulce recepty s červenou kápií kureci jatra s pikantni štavou top kuřecí játra na cibulce pikantní kuřecí játra na cibulce jatra s jarni cibulkou kuře i játra na na cibulce kuřecí játra na cibulce a kapiji recepty z červené kapie

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít