Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 918 kJ / 3 087 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,41 g |
| Tuky | 110,17 g |
| Vláknina | 30,10 g |
| Cholesterol | 788 mg |
| Sodík | 3,51 g |
| Sůl | 8,67 g |
| Sacharidy | 405,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: V uvedeném pořadí vložíme ingredience do domácí pekárny a zapneme program TĚSTO. Množství vychází na 2 větší nebo 3 menší "nohavice" závinu. Potřeme rozkvedlaným vejcem a pečeme na 200°C zhruba 20 minut.
Zveřejněno 5. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný závin s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgY9
Moje poznámka
Jablečný závin s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgY9
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 5 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 7 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 31 minutami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 32 minutami
Vosí hnízda
RNiklova před 47 minutami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 49 minutami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 54 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
H33inrich před 1 hodinou
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 1 hodinou
Babiččina čočková polévka
pesmax před 2 hodinami
Tématické fráze:
závin z zitne mouky,
žitný štrudl,
štrúdl z celozrnné mouky,
štrůdl ze špaldové mouky celozrne,
jablečný štrůdl celozrnné mouky,
strudl z zitne celozrnné mouky,
štrůdl z žitné mouky,
kynuté těsto na závin z celozrnné mouky,
závin ze zitne mouky,
jablecny strudl z celozrnne mouky,
recept na štrúdl z celozrnné mouky,
jablecny strudl z kefíru,
závin že spádové špaldové mouky,
celozrnný štrůdl z ze žitné mouky,
štrůdl z celozrné špaldové mouky
Suroviny:
mléko,
vejce,
rum,
máslo,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
sůl,
cukr třtinový,
droždí,
jablko,
cukr třtinový,
skořice,
rozinky,
vejce
Komentáře (1)