Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 918 kJ / 3 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,41 g |
Tuky | 110,17 g |
Vláknina | 30,10 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 405,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný závin s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgY9
Moje poznámka
Jablečný závin s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgY9
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 23 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 31 minutami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 1 hodinou
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 1 hodinou
Snadný štrúdl
Ivace před 1 hodinou
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 1 hodinou
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 1 hodinou
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 2 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 3 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 3 hodinami
Tématické fráze:
závin z zitne mouky,
žitný štrudl,
štrúdl z celozrnné mouky,
štrůdl ze špaldové mouky celozrne,
jablečný štrůdl celozrnné mouky,
strudl z zitne celozrnné mouky,
štrůdl z žitné mouky,
kynuté těsto na závin z celozrnné mouky,
závin ze zitne mouky,
jablecny strudl z celozrnne mouky,
recept na štrúdl z celozrnné mouky,
jablecny strudl z kefíru,
závin že spádové špaldové mouky,
celozrnný štrůdl z ze žitné mouky,
štrůdl z celozrné špaldové mouky
Suroviny:
mléko,
vejce,
rum,
máslo,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
sůl,
cukr třtinový,
droždí,
jablko,
cukr třtinový,
skořice,
rozinky,
vejce
Komentáře (1)