Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 427 kJ / 2 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,85 g |
Tuky | 28,25 g |
Vláknina | 52,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 357,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinková bramborová kaše s pohankou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr9K
Moje poznámka
Bylinková bramborová kaše s pohankou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr9K
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 17 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 2 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 5 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 8 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 9 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 10 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 12 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 14 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
pohanka recepty,
zapečená bramborová kaše s pohankou,
nastavená kaše s pohankou,
bramborova polevka s pohankou,
recepty z pohanky,
recept na kasi z pohanky,
bramborová kaše jaké bylinky,
bramborová kaše recept,
zakysana smetana do bramborove kase,
bramborova kase se smetanou,
nastavené šťouchané,
batátová branborová kaše,
bylinková kaše
Suroviny:
brambory,
pohanka,
smetana zakysaná,
petrželka,
pažitka,
libeček,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (4)