Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lín na slanině

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 12. 2015 16:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie623 kJ / 149 kcal
Bílkoviny0,14 g
Tuky16,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj receptu – internet Tradiční recepty.cz.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jiri V. Jiri V.

29. 1. 2018 08:17

Maryje: Fotku nemazat, je pěkná. :-) Někdy dělám ryby na sádle, jindy dávám slaninu. Děkuji za odzkoušení a obměnu receptu.:-K

Maryje

27. 1. 2018 18:04

Dnes jsem lína připravovala, sice jako filet na kmíně a opekla jsem na sádle, ale je to podobně jednoduchý a výtečný postup a proto jsem přidala fotku. Byla to pochoutka. Bod jsem už dala dřívě. Pokud by se vám fotka nezamlouvala, smažu ji.

Maryje

1. 1. 2016 19:28

hanahcotton: pod váš komentář se můžu podepsat.
Ryby miluji a lín je dle mého názoru jedna z nejchutnějších ryb vůbec. A jak tvrdí pan Štěpnička, ryba nedoceněná. Škoda jen, že není běžně k sehnání a žádný zdatný rybář se v mém okolí nevyskytuje.

Majkaa Majkaa

21. 12. 2015 19:38

Rybu na tenhle způsob jsem už dělala a pro změnu jsem vynechala máslo;-)vypečená anglická byla vynikající:yes:

mysulka mysulka

21. 12. 2015 13:53

:-p:yes::yes:

hanahcotton hanahcotton

21. 12. 2015 10:16

Lín je náramně chutná ryba ať už se slaninou, nebo bez ní ;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 12. 2015 20:03

Lenunka:ale to už jsou úplně jiné recepty,to nemá s tímto receptem nic společného;-)a myslím,že i takto upravovanou rybku tak často neděláme.Ono záleží taky o jakou rybu jde,některá ryba je tak tučná,že ani to máslo už tam není vhodné;-)

Lenunka Lenunka

20. 12. 2015 19:51

Simona Skolakova: máš pravdu, smažený kapr není lehké jídlo, ale zas se tahle úprava dělá jednou za rok:-), je to spíš rituál:-)
Anna Kocikova: Já na ryby opravdu preferuji máslo a bylinky, tymián, česnek a tak, max olivový olej, ale je jasné, že každý preferuje něco jiného a tenhle recept je určitě chutný:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 12. 2015 19:35

Lenunka:no trošku bych nesouhlasila;-)protože i vánoční smažený kapr není až tak lehké jídlo a přesto ho děláme;-)a ještě s bram.salátem;-)
Ale pokud si člověk chce udělat lehčí jídlo,tak samozřejmě zvolí rybku udělat dle jiného receptu;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 12. 2015 19:32

Nevím jak chutná lín:-8nikdy jsem neměla možnost tuto rybku ochutnat;-),ale mám ryby ráda a i na tento způsob by mi ryba chutnala:-p:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 12. 2015 17:54

Jiříku,moc fajn recept:-p:yes::-K
Pstruha,nebo i filé obalené v plátcích angl.slaniny,nebo česnekovém boku máme také rádi:-*

Lenunka:Klasika-máslo a bylinky...mňam,to je velice dobrá bašta:yes:U tohoto receptu ale těch pár plátků slaniny na lehkosti jídla nikterak neubere;-)
Manžel,když někdy přinese domů sivena,tak ho pro jeho suché maso,také občas proloží plátky domácího uzeného bůčku:-p

Lenunka Lenunka

20. 12. 2015 17:42

Ryba na slanině mi nedává smysl, rybu si člověk dělá, když chce lehké jídlo. Podle mě by stačilo to máslo a bylinky:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na lína lín recepty lín na másle lín recept lín top recepty recepty lín recepty na lína lin obecny recepty smažený lín recept lin recepty z lína lín lin na slanine jak udělat lína uprava lína lín v kuchyni lin se slaninou lín a jeho úprava recept lín na na másle lin na

Suroviny: lín, slanina anglická, citron, máslo, nať petrželová, sůl

TopRecepty.cz

Lín na slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wvz1